Een gesprek met onze vertrouwenspersoon

Pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie…

Het is belangrijk dat jij je veilig voelt op je werkplek. Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag kan dit deze veiligheid verstoren. Ongewenst gedrag kan bijvoorbeeld gaan over agressie, pesten, discriminatie of seksuele intimidatie op het werk. Maar ook in een privésituatie die het werk beïnvloed. Een gesprek met de vertrouwenspersoon zorgt ervoor dat je jouw verhaal in vertrouwen kwijt kunt bij een onafhankelijk persoon, die je helpt om te gaan met het ongewenste gedrag. De vertrouwenspersoon staat je bij en helpt je om een oplossing te vinden en incidenten in de toekomst voorkomen.

Vertrouwelijk

De vertrouwenspersoon van Care Group is jouw aanspreekpunt wanneer je deze zaken in vertrouwen wilt bespreken. Wanneer je dit gesprek aanvraagt bepaal je zelf of het plaatsvinden van dit gesprek gedeeld mag worden met je werkgever.

Hoe vraag je het gesprek aan?

Vul onderstaand aanvraagformulier in om aan te geven dat je een gesprek wilt aanvragen met onze vertrouwenspersoon. Om je goed te kunnen helpen vragen we je om dit formulier volledig in te vullen. Ons secretariaat neemt na je aanvraag zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Je aanvraag en gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Aanvraagformulier gesprek vertrouwenspersoon

  • MM slash DD slash JJJJ