Goed voor je werknemers zorgen.
Ook als ze niet ziek zijn.

Hoe speel je in op het toenemende personeelstekort?

De economie gaat zo goed dat personeel schaarser wordt. Reden genoeg om goed voor je werknemers te zorgen. Ze werken namelijk steeds langer door en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Het is daarom belangrijk om personeel zo vitaal en gemotiveerd mogelijk te krijgen en houden. Ook bij bedrijven met weinig ziekteverzuim en gezond personeel wordt vaak de prioriteit van duurzame inzetbaarheid onderschat. Maar hoe pak je dit aan? En wat zijn de meetbare voordelen?

Vitaliteit

Onze Arbeids- en Organisatiedeskundige kijkt wat bij jouw organisatie en werknemers past en speelt daarop in. Zo kijkt de deskundige bijvoorbeeld samen met de werkgever of HR-manager naar de visie op duurzame inzetbaarheid, waar de kwaliteiten van de leidinggevende liggen en hoe je vitaliteit, werkplezier en werkvermogen stimuleert. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar de voordelen op de lange termijn en hoe je sneller inspeelt op ontwikkelingen en kansen.

Ben je geïnteresseerd?

En wil je meer weten over hoe duurzame inzetbaarheid de gezondheid van jouw personeel én organisatie beïnvloedt? Neem gerust contact met ons op via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl.

Hoe gaat het nu écht met uw werknemers?

Duurzame inzetbaarheid