Een snelle terugkeer in het arbeidsproces!

Met name in de eerste periode van verzuim is het nodig om de regie strak te bewaren. Hierdoor voorkom je onnodig verzuim, een lange herstelperiode van je werknemer en hoge verzuimkosten. Doordat de werknemer zich telefonisch bij ons ziek meldt, werkt de verzuimconsulent vanaf de eerste dag direct met een tijdgerelateerde afspraak of interventie.

Taakdelegatie

Je mag als werkgever niet informeren naar de medische achtergrond van het verzuim van jouw werknemer. Onder taakdelegatie van onze stafarts mogen onze verzuimconsulenten dit wél! Op die manier wordt sneller en efficiënter de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim duidelijk. De consulent beoordeelt welke stappen moeten worden genomen volgens Wet Verbetering Poortwachter om jouw werknemer zo snel mogelijk weer actief te laten zijn in het arbeidsproces.

Waar staat de verzuimconsulent nog meer voor?

  • Een actieve telefonische benadering van jouw zieke werknemers
  • Een vaste contactpersoon
  • Korte lijnen met specialisten
  • Snelle inschatting van het verzuimverloop door kennis, ervaring en de juiste interviewtechniek
  • Ontzorging door de juiste verwerking van alle verzuimmeldingen
  • Directe beschikking over managementinformatie via de verzuimapplicatie
  • Terugkoppeling van de gemaakte afspraken met jouw werknemer

Verzuim Extra

Lidmaatschap gecertificeerde arbodienst inclusief verzuimapplicatie (AVG-proof) en inzet verzuimconsulent (na 4 weken verzuim volgt inzet van de Care Manager). De interventies door onze Care Manager of Care Specialisten zijn op verrichtingenbasis.

Ben je geïnteresseerd in een contract met deze constructie?

Neem gerust contact op met onze afdeling Klantcontact via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag jouw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen je graag snel terug!