Doeltreffende samenwerking verzuimspecialisten

De unieke combinatie van de actieve benadering van de verzuimconsulent en het inschakelen van de aan u toegewezen Care Manager is doeltreffend voor zowel kort als lang verzuim. De verzuimconsulent stimuleert via telefonische verzuimbegeleiding een snelle terugkeer in het arbeidsproces. Duurt het verzuim langer dan 4* weken, dan komt de begeleiding in handen van de Care Manager. Deze neemt het over en stuurt met een persoonlijke benadering aan op een positieve re-integratie. Tevens voert hij overleg met zowel werknemer als werkgever. Bijvoorbeeld over het inschakelen van een specialist. De re-integratie wordt ondersteund door een medisch advies van de bedrijfsarts.

Taakdelegatie

U mag als werkgever niet informeren naar de medische achtergrond van het verzuim van uw werknemer. Zowel onze Care Manager als onze verzuimconsulent mogen dit wél! Dit is uniek aangezien de stafarts een aantal taken aan hen heeft gedelegeerd. Op die manier wordt sneller en efficiënter de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim duidelijk.

Verzuim Compleet

Lidmaatschap inclusief verzuimapplicatie (AVG-proof) en inzet verzuimconsulent + na 4* weken verzuim inzet van de Care Manager (overige deskundigen op verrichtingenbasis).

*Aantal weken kan variëren en wordt afgestemd op uw organisatie en wensen.

Bent u geïnteresseerd?

Neemt u gerust contact op met ons professionele team van (hogere) veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag uw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen u graag snel terug!