Doeltreffende samenwerking verzuimspecialisten

De unieke combinatie van de actieve benadering van de verzuimconsulent en het inschakelen van de aan jou toegewezen Care Manager is doeltreffend voor zowel kort als lang verzuim. De verzuimconsulent stimuleert via telefonische verzuimbegeleiding een snelle terugkeer van de werknemer in het arbeidsproces. Duurt het verzuim langer dan 4* weken, dan komt de begeleiding in handen van de Care Manager. Deze neemt het over en stuurt met een persoonlijke benadering aan op een positieve re-integratie. Tevens voert hij overleg met zowel werknemer als werkgever. Bijvoorbeeld over het inschakelen van een specialist. De re-integratie wordt ondersteund door een medisch advies van de bedrijfsarts.

Taakdelegatie

Je mag als werkgever niet informeren naar de medische achtergrond van het verzuim van je werknemer. Zowel onze Care Manager als de verzuimconsulent mag dit wél! Dit is uniek aangezien de stafarts een aantal taken aan hen heeft gedelegeerd. Op die manier wordt sneller en efficiënter de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim duidelijk.

Doeltreffende all-in combinatie verzuimconsulent en Care Manager

  • Actieve telefonische benadering van jouw zieke werknemers
  • Vaste contactpersoon
  • Korte lijnen met specialisten
  • Snelle inschatting van het verzuimverloop door kennis, ervaring en de juiste interviewtechniek
  • Ontzorging door de juiste verwerking van alle verzuimmeldingen
  • Directe beschikking over managementinformatie via de verzuimapplicatie
  • Terugkoppeling van de gemaakte afspraken met jouw werknemer
  • Na 4 weken verzuim neemt jouw persoonlijke Care Manager het (complexe) verzuimdossier over

Al onze verzuimconsulenten en Care Managers zijn proactief, flexibel, goed bereikbaar en beschikken over een landelijk specialistennetwerk.

Verzuim Compleet

Lidmaatschap gecertificeerde arbodienst inclusief verzuimapplicatie (AVG-proof) en inzet verzuimconsulent (na 4 weken verzuim volgt inzet van de Care Manager). De inzet van overige Care Specialisten is op verrichtingenbasis.

Ben je geïnteresseerd in dit pakket?

Neem gerust contact op met onze afdeling Klantcontact via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag jouw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen je graag snel terug!