Waarom een basiscontract?

Er is meer aandacht nodig voor het voorkomen van verzuim. De overheid heeft daarom het basiscontract geïntroduceerd. Dit houdt in dat je als werkgever wettelijk verplicht bent om een contract af te sluiten bij een gecertificeerde arbodienst. Voor een minimum bedrag per medewerker kan je dit arbocontract direct bij ons regelen: snel en veilig. Met onze eigen gedreven verzuimconsulenten, casemanagers, bedrijfsartsen, praktijkondersteuners bedrijfsartsen, kerndeskundigen en interventiespecialisten ondersteunen wij werkgevers waar nodig. We bieden alles op gebied van verzuim – en het voorkomen ervan – onder één dak aan. Zo houd je de regie op jouw verzuimbeleid.

Met ons basiscontract…

  • voldoe je aan de wettelijke verplichting arbocontract;
  • heb je een online aansluiting in onze beveiligde verzuimapplicatie (AVG-proof) voor ziek- en herstelmeldingen;
  • heb je landelijk toegang tot onze gedreven verzuimspecialisten en artsen;
  • houd je zelf grip op je verzuim;
  • bepaal je als werkgever zelf waar je behoefte aan hebt.

Wat houdt Verzuim Basis in?

Lidmaatschap gecertificeerde arbodienst (volgens vangnetregeling) inclusief verzuimapplicatie. Inzet verzuimconsulent, casemanager en Care Specialisten is op verrichtingenbasis.

Ben je geïnteresseerd in een aansluiting bij een gecertificeerde arbodienst?

Neem gerust contact op met onze afdeling Klantcontact via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl
Denk je dat jouw organisatie meer aandacht nodig heeft dan enkel het basiscontract? Bekijk dan ook onze andere verzuimpakketten eens.

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag jouw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen je graag snel terug!