Onze verzuimpakketten

Ieder verzuimbeleid is anders

En dat begrijpen wij als geen ander. Iedere organisatie heeft namelijk haar eigen verzuimissues. Heeft u een laag verzuimpercentage of juist (te) hoog? Heeft u te maken met een ingewikkeld, langdurig ziektedossier, frequent of grijs verzuim of wilt u graag de nadruk leggen op preventief verzuim? Voor elke vorm bieden wij u een passende oplossing zoals het bij uw organisatie past en zoals u dat wenst. Met onze ruime expertise op verzuimgebied adviseren wij u graag in uw keuze, dat is ons vak!

Taakdelegatie

U mag als werkgever niet informeren naar de medische achtergrond van het verzuim van uw werknemer. De verzuimspecialisten van de Care Group mogen dit wél! Dit is uniek aangezien de stafarts een aantal taken aan hen heeft gedelegeerd. Op die manier wordt sneller en efficiënter de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim duidelijk en kan het juiste verzuimbeleid worden gevoerd.

Bent u geïnteresseerd?

Neemt u gerust contact op met ons professionele team van (hogere) veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Neem contact op!

''Wat ons aanspreekt aan de Care Group zijn de korte lijnen en de professionele feedback.''

Mireille Pondman – Directeur RKD (Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis)