Onze verzuimpakketten

Voor iedere organisatie een aangepast verzuimbeleid

Ieder verzuimbeleid is anders en dat begrijpen wij als geen ander. Iedere organisatie heeft namelijk met haar verzuimbeleid ook haar eigen verzuimissues. Heeft jouw organisatie een laag verzuimpercentage of juist (te) hoog? Heb je te maken met een ingewikkeld, langdurig ziektedossier, frequent of grijs verzuim of wil je graag de nadruk leggen op preventief verzuim? Voor elke vorm bieden wij een oplossing die past bij de organisatie past en zoals jij als werkgever dat wenst. Met onze ruime expertise op verzuimgebied adviseren wij je graag in de juiste keuze, dat is ons vak!

Taakdelegatie

Als werkgever mag je niet informeren naar de medische achtergrond van het verzuim van de werknemer. De verzuimspecialisten van de Care Group mogen dit wél! Dit is uniek aangezien de stafarts een aantal taken aan hen heeft gedelegeerd. Op die manier wordt sneller en efficiënter de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim duidelijk en kan het juiste verzuimbeleid worden gevoerd. Het werken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts wordt ook wel ‘de verlengde arm’ genoemd.

Wij kijken naar jouw verzuimbeleid en adviseren over de beste oplossing

Is het tijd om jouw verzuimbeleid eens onder de loep te nemen?

Neem gerust contact op met ons professionele team van (hogere) veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Neem contact op!

''Wat ons aanspreekt aan de Care Group zijn de korte lijnen en de professionele feedback.''

Mireille Pondman – Directeur RKD (Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis)