Inzetbaarheidsgesprek: praktisch & niet-medisch

Gericht op een betere inzetbaarheid

Motivatie, betrokkenheid, werk- en privébalans, werkomstandigheden, vakkennis en gezondheid & vitaliteit. Het zijn enkele onderwerpen waar de inzetbaarheidscoach aandacht aan besteedt tijdens het inzetbaarheidsgesprek met jouw werknemer. Heb je als werkgever het gevoel dat jouw werknemer gaat uitvallen als er niet snel actie wordt ondernomen? Of heeft hij zich misschien al ziek gemeld? Voor een werknemer is het prettig als hij met een onafhankelijke specialist van gedachten kan wisselen als zaken minder lekker lopen. Want ook privé kan veel spelen waar de werknemer het liever niet met jou als werkgever over heeft. Denk bijvoorbeeld aan relatieproblemen, financiële zorgen, gezondheidsvragen of bijvoorbeeld ongewenste veranderingen binnen het bedrijf.

De inzetbaarheidscoach bespreekt nooit gezondheidsklachten. Hij ondersteunt werkgever en werknemer in het vinden van praktische oplossingen voor niet-medische problemen. Het vertrouwelijke gesprek met de werknemer wordt veelal thuis gehouden en leidt in de meeste situaties tot een oplossing waar zowel jou als de werknemer baat bij hebben. De focus ligt altijd op inzetbaarheid met werkplezier en biedt zowel werkgever als werknemer een helder toekomstperspectief.

Resultaat

De inzetbaarheidscoach biedt de juiste handvatten en hierdoor leidt het inzetbaarheidsgesprek altijd tot nieuwe en soms verrassende inzichten. Wij vertellen jou er graag meer over.

Bent je geïnteresseerd in een inzetbaarheidsgesprek?

Neem gerust contact op met onze afdeling Mobiliteit via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag jouw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen je graag snel terug!