HR-consult: persoonlijke & effectieve bemiddeling

Bij uw werknemer thuis

Als werkgever heeft u te maken met werknemers die ziek worden, dreigen uit te vallen of om andere redenen vastlopen in hun functie. Vertoont uw werknemer signalen van vermoeidheid, gezondheidsklachten of een verminderde output? Kom dan op tijd in actie. Onze HR-expert wisselt met u van gedachten over de kwestie en gaat in gesprek bij uw werknemer thuis. In deze situatie ontstaat snel een sfeer van openheid en transparantie en achterhaalt onze HR-expert snel de oorzaak van het probleem. Uw werknemer wordt geprikkeld na te denken over de manier waarop hij bevlogen tot zijn pensioendatum kan blijven werken. Dezelfde dag nog ontvangt u een probleemanalyse en een concreet advies voor een passende oplossing.

Resultaat

Jarenlange expertise toont aan dat het HR-consult van toegevoegde waarde is. Het biedt u en uw werknemer een nieuw perspectief.  Het resultaat van elk HR-consult is helderheid over de juiste oplossing voor u en uw werknemer, bijvoorbeeld overname van de arbeidsovereenkomst, outplacement, spoor 2 traject, een vaststellingsovereenkomst of een interne oplossing. Wij vertellen u er graag meer over.

Bent u geïnteresseerd?

Neemt u gerust contact op met onze afdeling Mobiliteit via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag jouw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen je graag snel terug!