Voor beide partijen een oplossing

Het kan ineens gebeuren: jouw medewerker loopt vast in zijn of haar huidige baan. Of het blijkt tijdens een verzuimperiode dat een terugkeer naar de eigen werkplek niet meer mogelijk is. Arbeidsmobiliteit voor medewerkers kan dan door middel van herplaatsing –  zowel binnen als buiten de organisatie – uitkomst bieden. Onze experts bieden jou en de medewerker hierin graag de juiste begeleiding. Voor arbeidsmobiliteit schakelen wij ons eigen netwerk in en activeren jouw medewerker om te solliciteren. De bewustwording om binnen zijn of haar mogelijkheden weer op een gezonde manier aan het werk te gaan, staat centraal.

Arbeidsmobiliteit

Eigen centrum voor arbeidsmobiliteit

De Care Group heeft haar eigen mobiliteitscentrum waarin (zieke) medewerkers begeleid worden die vastlopen in hun baan. Dit kan van ‘ziek naar werk’ en van ‘werk naar werk’ zijn. Bijvoorbeeld bij (langdurig) verzuim zoals bij re-integratie spoor 1 en 2 trajecten. Of bij een conflictsituatie of disfunctioneren van jouw medewerker.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen arbeidsmobiliteit? Neem gerust contact op via 088 0230 3456; we vertellen er graag meer over.

''Dankzij de Care Group heb ik mijn roeping als coach gevonden!''

Ruscha Verhoef – van werk naar werk