Werkplekonderzoek

Voorkomen ziekteverzuim én verhogen van de productiviteit

U heeft graag ontspannen medewerkers. Een goede inrichting van de werkplek zorgt voor een ontspannen manier van werken. Het gaat vooral om goed ondersteund zitten in een positie van waaruit alle handelingen kunnen plaatsvinden. Zonder te moeten verdraaien of overdreven te buigen of te strekken.

Lichamelijke klachten verminderen als men voorkomt dat een verkrampte werkhouding wordt aangenomen. De houding waarin mensen werken, is echter vaak een verkeerde houding. Hierdoor kunnen op den duur klachten ontstaan. Bij de eerste klachten gaat men namelijk vaak meer verkrampt zitten werken, waardoor een negatieve spiraal ontstaat.

Werkplekonderzoek door de Care Group zorgt voor terugdringing en preventie van het ziekteverzuim. Ook verhoging van de productiviteit is het resultaat van een goede inrichting van de werkplek.

Download meer informatie:

Training Ergocoach Beeldschermwerk

U zou graag eigen personeel opleiden als Ergocoach Beeldschermwerk die zijn of haar collega’s ondersteunt bij het goed inrichten van de werkplek en het aanleren van een gezonde werkwijze.

Ergocoaches zorgen ervoor dat er structureel aandacht blijft voor gezond werken binnen de organisatie. Daardoor draagt een ergocoach bij aan het voorkomen van lichamelijke klachten en aan het vroegtijdig signaleren van lichamelijke klachten. Op deze wijze wordt ziekteverzuim voorkomen.

 

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Fijn dat de bedrijfskeuringen gewoon op de zaak kunnen, dat scheelt ons een hoop tijd"
een klantTwitter
  • @CareGroupNL

    Zomervakantie voor regio Noord en vanaf a.s. maandag #bouwvak voor regio Zuid, wat een heerlijk vooruitzicht.twitter.com/i/web/status/1…iB

    19 uur geleden

  • @CareGroupNL

    RT @ArboDesign_: #Help! Wat als uw #werknemer voor een lange periode uitvalt? Ons team van #arbeidsdeskundigen staat graag klaar voor een b…

    2 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt