Voedingsadvies

Je bent wat je eet!

Een goed en evenwichtig voedingspatroon is van wezenlijk belang om letterlijk en figuurlijk goed in je vel te ziten. De output die uw werknemer levert is mede afhankelijk van hoe goed uw werknemer zich voelt. Wat op een dag aan voeding en dranken wordt genuttigd, bepaalt namelijk voor een groot gedeelte hoe energiek en gezond uw werknemer is en hoe goed deze functioneert.

'Je bent wat je eet' is een niet te onderschatten uitspraak!

In de huidige maatschappij wordt er veel van ons gevraagd, zowel op werkgebied als privé. Wilt u ook dat uw werknemer optimaal functioneert? Gezonde voeding maakt een groot deel uit van een gezonde en bewuste leefstijl. Het levert energie om alles uit een dag te kunnen halen. Herkent u dat uw werknemer zich regelmatig moe voelt, futloos is en vatbaarder voor ziekte? U kunt uw werknemer ondersteunen bij het kiezen voor de juiste voeding, zodat hij zich weer fit voelt en optimaal productief kan zijn.

Coachingsprogramma door de Care Group

De Care Group heeft een coachingsprogramma ontwikkeld waarbij uw werknemer in een relatief korte tijd een gezonder eet- en leefpatroon aanleert. Een win-winsituatie, waarbij uw werknemer zich lekkerder in zijn vel voelt en de kans op verzuim aanzienlijk afneemt. Uw werknemer wordt begeleid naar een gezonder gewicht, meer vitaliteit en energie. Dit bereiken we door bewustwording, inzicht en het leren kiezen voor gezonde volwaardige voeding. Deze wordt stapsgewijs in het eetpatroon geïntegreerd. Het doel van het coachingsprogramma is om blijvende veranderingen in de leefstijl aan te brengen, waarvan ook voldoende beweging een onderdeel is. Met dit programma brengen we evenwicht in ontspanning en inspanning en investeert u in gezondere werknemers!

Tijdens het programma zal er stapsgewijs worden toegewerkt naar een volwaardig en voedzaam eetpatroon, onder andere aan de hand van dagmenu’s en tips en tricks van onze voedingsexpert. Uw werknemer staat te allen tijde centraal, waarbij wordt gekeken wat voor hem of haar werkt. Om blijvend gedrag te bewerkstelligen zullen er gedurende het  programma 10 coachingsgesprekken plaatsvinden, naast regel- matige weeg/meetmomenten. Op de helft van het programma is er een uitgebreid evaluatiemoment, waarin alle ruimte is om eventuele knelpunten of uitdagingen te verhelpen. Mocht aan het einde van het programma blijken dat er nog behoefte is aan een langdurigere begeleiding, is dit uiteraard mogelijk.

Voor vragen of voor meer informatie, kunt u ons bereiken via het nummer 088 020 34 56.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Wij zijn een volcontinu bedrijf, top dat de Care Group om 07.00 uur met de PMO's kan beginnen"
een klant
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt