Gecertificeerde externe vertrouwenspersoon

Dat komt bij ons niet voor hoor...

In de ideale organisatie is er geen vertrouwenspersoon nodig. Er zijn geen problemen en niemand heeft last van een ander. Helaas is de realiteit anders. Overal waar mensen samen zijn, komen ongewenste omgangsvormen voor. 

Ervan uitgaan dat alle werknemers wel weten hoe zij zich moeten gedragen, is tamelijk naïef. In de media staat het bol van meldingen van ongewenst gedrag via #MeToo. Ook werknemers kunnen op de werkvloer geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het is prettig als een getroffen werknemer met zijn problemen terecht kan bij een gecertificeerde externe vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon kan u helpen om afspraken te maken over omgangsvormen die vastgelegd worden in een reglement. U legt vast welke stappen uw werknemer kan zetten in geval hij of zij ongewenst gedrag ervaart. Uiteraard dient u deze regels als werkgever uit te dragen en na te leven. Op deze manier zal uw personeel zich serieus genomen en gewaardeerd voelen. Dit verlaagt de kans op uitval.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Contractovername van de Care Group gaf mij een nieuw toekomstperspectief"
een medewerker
Twitter
  • @CareGroupNL

    Zomervakantie voor regio Noord en vanaf a.s. maandag #bouwvak voor regio Zuid, wat een heerlijk vooruitzicht.twitter.com/i/web/status/1…iB

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    RT @ArboDesign_: #Help! Wat als uw #werknemer voor een lange periode uitvalt? Ons team van #arbeidsdeskundigen staat graag klaar voor een b…

    2 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt