Mediation in conflictsituaties

De relatie met uw medewerker weer in balans

U heeft een geschil met met een medewerker en u wilt dit zo snel mogelijk oplossen. Juridische procedures kosten echter veel tijd, geld en negatieve energie en monden niet altijd uit in de beste oplossing. Met mediation van de Care Group lost u een conflict of geschil op met ondersteuning van een neutrale, professionele conflictbemiddelaar: de mediator.

De mediator helpt de communicatie weer op gang te brengen en ondersteunt de betrokken partijen bij het vinden van een oplossing die voor alle partijen acceptabel is. De onderlinge relatie wordt hersteld en de medewerker hervat zijn werkzaamheden. Of de betrokkenen komen samen tot de conclusie dat de arbeidsverhouding beter beëindigd kan worden en maken daar goede en werkbare afspraken over. Kortom; met mediation brengt u de relatie weer in balans.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Als mijn werknemer zich ziek gaat melden door schuldenproblematiek ben ik véél duurder uit dan wanneer ik budgetcoaching van de Care Group inschakel"
een klantTwitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt