Budgetcoaching voor medewerkers met schulden

Vier van de vijf bedrijven hebben medewerkers met schulden

Er is een grote kans dat u als werkgever één of meer medewerkers in dienst heeft met financiële problemen. Als werkgever bent u gebaat bij een preventief beleid voor medewerkers met dit soort problematiek. Door op tijd in te grijpen voorkomt u dat de productiviteit van uw medewerker hierdoor daalt en kunt u zelfs (langdurig) ziekteverzuim voorkomen. 

Invloed op werkgever
De kosten voor u als werkgever lopen snel op wanneer uw medewerker financieel vastloopt. Omdat financiële problematiek nog steeds een taboe is, worden werkgevers hier vaak onverwacht mee geconfronteerd. Het eerste teken is meestal loonbeslag. Voor u als werkgever tijdrovend, en voor uw medewerker een ingrijpende gebeurtenis die van invloed is op de productiviteit en het ziekteverzuim.

Budgetcoaching door de Care Group
Wist u dat de hoogte van de beslagvrije voet regelmatig (veel) te laag wordt berekend? Onze budgetcoach kan dit loonbeslag corrigeren en uw medewerker meteen meer financiële armslag bezorgen. Onze coach maakt daarnaast de thuisadministratie van uw medewerker weer overzichtelijk, vraagt regelingen en voorzieningen aan waar deze mogelijk zijn en zoekt lastige belastingzaken uit. Ondersteuning bij het treffen van betalingsregelingen of het begeleiden naar schuldhulpverlening zijn tevens onderdeel van onze verantwoordelijkheid. Het belangrijkste doel is om uw medewerker te helpen grip te krijgen op zijn/haar geldzaken en de gevolgen voor uw organisatie te beperken.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Door de expertise van de Care Group is ons verzuim aanzienlijk teruggedrongen"
een klantTwitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt