Onze diensten

Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding en Mobiliteit

Uw verzuimbeleid bestaat uit meer dan het terugdringen van verzuim. Het voorkomen en doorbreken van (langdurig) verzuim vormen ook belangrijke onderdelen van uw verzuimbeleid.

Providerboog
In de providerboog van de Care Group is overzichtelijk weergegeven welke diensten wij aanbieden en op welke manier wij u als klant kunnen helpen.

Met ons eigen specialistennetwerk zijn onze lijnen kort. Tijdige inzet van relevante specialisten komt ten gunste van uw verzuimcijfers en kan WIA-instroom voorkomen.  Dit kan bijvoorbeeld door het laten uitvoeren van een:

 • Arbeidsdeskundig Onderzoek,
 • Risico inventarisatie & -evaluatie (RI&E)
 • Periodiek Medisch Onderzoek (PMO)
 • Werkplekonderzoek (WPO)

Daarnaast behoort het inzetten van mediation of persoonlijke coaching tot de mogelijkheden.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Echt alle verwachtingen zijn uitgekomen!"
Josta Kuijer, KlokgroepArbeidsdeskundig onderzoek voorkomt loonsancties

U bent als werkgever gebaat bij een adequate re-integratie van langdurig arbeidsongeschikte medewerkers. Hoe eerder hierop gestuurd wordt, hoe meer kosten u uiteindelijk bspaart. Voorkom loonsancties en zet tijdig een arbeidsdeskundig onderzoek in.

Lees meer
HR-consult

HR-consult

Onafhankelijk HR-advies kan uitkomst bieden als uw werknemer dreigt uit te vallen of vast te lopen in zijn baan. Gezondheidsklachten, vermoeidheid of verminderde output kunnen aanleiding zijn voor zorgen over hoe het verder moet.

Lees meer

Mediation voor het oplossen van conflictsituaties

U heeft een geschil met een medewerker en u wilt dit zo snel mogelijk oplossen. Met mediation van de Care Group lost u een conflict of geschil op met ondersteuning van een neutrale, professionele conflictbemiddelaar: de mediator.

Lees meer

Psychologische begeleiding voorkomt langdurig verzuim

U vindt de psychische gezondheid van uw personeel belangrijk. Om te voorkomen dat uw medewerker (langdurig) verzuimt, is het van belang om psychische klachten vroegtijdig te signaleren. Zoals bijvoorbeeld overspannenheid, burn-out, depressie of een angststoornis.

Lees meer

Een RI&E brengt uw bedrijfsrisico's in kaart

U bent als werkgever wettelijk verplicht een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te laten voeren en deze regelmatig te updaten. Voor u als werkgever biedt de RI&E houvast: u bent ervan verzekerd dat uw bedrijfsrisico’s op het gebied van veiligheid in kaart zijn gebracht.

Lees meer

Budgetcoaching; medewerkers met schulden

U krijgt als werkgever steeds meer last van de schulden van uw medewerkers. Loonbeslagen zijn het gevolg. Uw organisatie heeft hier veel werk aan. Medewerkers zijn gestrest en verzuimen hierdoor regelmatig. Wij geven advies aan werkgever en medewerker en maken de thuisadministratie weer overzichteli…

Lees meer

Training Ergocoach Beeldschermwerk

Uw medewerker wordt opgeleid als Ergocoach Beeldschermwerk. Hiermee heeft u een eigen ergocoach in huis die de collega’s ondersteunt bij het goed inrichten van de werkplek. Het vroegtijdig signaleren van lichamelijke klachten voorkomt ziekteverzuim.

Lees meer

Verzuimtraining leidinggevenden

Uw leidinggevend personeel speelt een belangrijke rol in het verzuimmanagement. De leidinggevenden krijgen inzicht in risicofactoren en leren op welke wijze men snel en effectief verzuim kan verminderen en voorkomen.

Lees meer

Werkplekonderzoek

U heeft graag ontspannen medewerkers. Een goede inrichting van de werkplek zorgt voor een ontspannen manier van werken. Dit resulteert in reductie en preventie van het ziekteverzuim én verhoging van de arbeidsproductiviteit.

Lees meer

PPA & STA

Lees meer
Voedingsadvies

Voedingsadvies

Door middel van het coachingsprogramma van de Care Group in korte tijd een gezonder eet- en leefpatroon. Uw werknemer voelt zich lekkerder en de kans op verzuim neemt aanzienlijk af.

Lees meer
Twitter
 • @CareGroupNL

  Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

  1 dag geleden

 • @CareGroupNL

  Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

  8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt