De thuiswerkplek

Veel mensen werken momenteel thuis. Dit betekent dat onze werkplek meestal niet zo arboproof is als op kantoor. Zorg ervoor dat jouw omgeving zo goed en gezond mogelijk is ingericht, zodat je hier geen klachten aan overhoudt. We geven je enkele tips.

Voor een beeldschermwerkplek thuis gelden dezelfde richtlijnen als op kantoor. Bekijk onze Checklist Beeldschermwerkplek CG! En bekijk hier de flyer ‘Thuiswerken tijdens corona’.
werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek

Heb je medewerkers die…

  • langdurig werken in dezelfde houding?
  • veel repeterende bewegingen maken?
  • hoge werkdruk ervaren?
  • lichamelijke klachten ervaren?
  • zich vaker ziekmelden?
  • vaak dezelfde klachten opgeven?

Dan is het tijd voor een werkplekonderzoek! Dit kan zowel preventief als bij medewerkers met klachten worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld in een kantoor- of productieomgeving, maar ook in dienstauto’s of andere mobiele machines of transportmiddelen zoals een vrachtwagen, heftruck, hijskraan, enz.

Succesfactor

Dé succesfactor voor een organisatie is bevlogen en betrokken personeel dat snapt wat de toegevoegde waarde is van hun werk. Hoe kan hun werkplek hen hierin ondersteunen? Een gezonde werkplek vermindert de kans op verzuim en bevordert de productiviteit van jouw medewerkers. Het werkplekonderzoek door onze specialist geeft je als werkgever inzicht in de knelpunten op de werkplek. Je krijgt inzicht in de werktaken, werkdruk, werktijden, werkplek en werkwijze van je medewerkers. Met de heldere rapportage met praktische adviezen om de werkplek te optimaliseren ondersteunen wij je om jouw medewerkers gezond aan het werk te houden.

Ben je geïnteresseerd in een werkplekonderzoek?

Neem gerust contact op met onze ergonoom via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl  

Bel ons voor advies

088 020 34 56

Of vraag jouw offerte aan

Offerte

Plaats een terugbelverzoek

Wij bellen je graag snel terug!