De relatie met uw werknemer weer in balans

Heeft u te maken met een verstoorde arbeidsrelatie met uw werknemer waar jullie samen niet meer uitkomen? Wanneer een geschil escaleert, gaan we steeds meer in zwart-wit denken. Werkplezier vermindert voor beide partijen en dit heeft negatieve gevolgen voor de prestaties op de werkvloer. Soms is de communicatie zo verstoord dat een gesprek onmogelijk is geworden. Laat het niet verder escaleren en schakel een onafhankelijke, deskundige mediator in die het gesprek op gang brengt. Wat speelt er nu daadwerkelijk? Hoe kunnen we dit samen creatief oplossen zonder dat het conflict op straat komt te liggen? ”Communiceren is zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten”, aldus mediator Monique Blaauw die haar sporen ruim verdiend heeft in het bemiddelen bij een werkconflict. Voorkom (nog) meer escalatie op de werkvloer en verbeter de onderlinge relatie met de werknemer door een professionele mediator in te schakelen.

Exit mediation

Bij exit mediation speelt meestal een arbeidsconflict en helpt de mediator werkgever en werknemer ‘netjes uit elkaar te gaan’. Zo wordt een slepend proces voorkomen en weten beide partijen snel waar ze aan toe zijn.

Bent u geïnteresseerd?

Neemt u gerust contact op met onze mediators Joyce Paashuis of Monique Blaauw via 088 020 34 46 of stuur een e-mail naar arbodienst@care-group.nl

''Monique is een zeer professionele mediator die het ijs tussen partijen op een goede manier weet te breken.''

Marit de Wild – HR Business Partner Julius Clinical