Uw medewerker is ziek...... Wat nu?

Proactieve verzuimbegeleiding en verzuimreductie

U heeft als organisatie te maken met zieke medewerkers. Dit kan gaan om kort, frequent, grijs, middellang of langdurig verzuim. Net als u alles voor elkaar heeft, wordt u geconfronteerd met (langdurig) zieke medewerkers. Dit brengt veel kosten en regelwerk met zich mee. De Care Group ondersteunt u graag.

Afhankelijk van de cultuur van uw organisatie kunt u kiezen voor persoonlijke of telefonische verzuimbegeleiding. Als u het verzuim helemaal in eigen hand heeft, behoort ondersteuning door de bedrijfsarts ook tot de mogelijkheden.

Met onze verzuimanalyse houden wij u een spiegel voor

Als uw verzuimpartner houden wij rekening met uw wensen, maar houden wij u ook een spiegel voor. Met onze verzuimanalyse geven wij u inzicht in uw verzuimcijfers en de verzuimoorzaken. Dit gebeurt door onderzoek naar de organisatie, de arbeidsomstandigheden en het gedrag van de medewerkers rondom verzuim. Daarmee krijgt u grip op de wettelijke taak om regie te voeren over de verzuimbegeleiding. En kunt u het beste resultaat boeken.

Uit de verzuimanalyse volgt een SMART geformuleerd plan van aanpak. Met deze aanpak kunnen wij uw organisatie helpen naar het gewenste verzuim-model, bijvoorbeeld 'eigen regie'.

Onze uitgangspunten bij verzuim

 • Proactieve aanpak vanaf 1e dag ziekte
 • Preventie
 • De-medicalisatie verzuim
 • Restcapaciteit medewerker
 • Juiste interventie op juiste moment
Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"De Care Group is onze partner in verzuim, waarbij zij ons ondersteunt om steeds meer zelf de regie te voeren"
Foppen HoldingPersoonlijke Verzuimbegeleiding door Care Manager

U wilt uw verzuimbeleid op en top geregeld hebben. De Care Manager geeft handen en voeten aan uw verzuimbeleid, waardoor u steeds meer de regie in eigen hand krijgt en naar een eigen-regie-model gaat.

Lees meer

Telefonische Verzuimbegeleiding

U wilt het verzuim binnen uw organisatie strak geregeld hebben. Zonder dat u daar verder veel omkijken naar hebt. Onze verzuimconsulenten staan u doeltreffend terzijde en ontzorgen u door al het regelwerk uit handen te nemen.

Lees meer

Bedrijfsarts

U heeft uw verzuimbeleid in eigen hand en wilt gebruik maken van de mogelijkheid de bedrijfsarts in te schakelen. Voor medische controle bij langdurig verzuim en ten behoeve van de verplichte wettelijke termijnen van de Wet Verbetering Poortwachter.

Lees meer
Twitter
 • @CareGroupNL

  Zomervakantie voor regio Noord en vanaf a.s. maandag #bouwvak voor regio Zuid, wat een heerlijk vooruitzicht.twitter.com/i/web/status/1…iB

  19 uur geleden

 • @CareGroupNL

  RT @ArboDesign_: #Help! Wat als uw #werknemer voor een lange periode uitvalt? Ons team van #arbeidsdeskundigen staat graag klaar voor een b…

  2 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt