Overname arbeidsovereenkomst

Een kostenbesparend en risicoverkleinend alternatief

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en daar zorgt u goed voor. Ook als u afscheid moet nemen van uw (zieke) medewerker. Dit kan verschillende redenen hebben zoals bijvoorbeeld langdurig verzuim, boventallig personeel, disfunctioneren, een conflictsituatie, enz.

Overname van de arbeidsovereenkomst is een unieke mogelijkheid die u in staat stelt direct afscheid te nemen van uw medewerker. De Care Group neemt de arbeidsovereenkomst over. Bij ziekte voor de resterende wachttijd, in alle andere gevallen minimaal voor de duur van zes maanden. De medewerker komt dan bij ons in dienst. Dat heeft als voordeel dat hij de ballast van het verleden achter zich kan laten en zich volledig kan richten op de toekomst. Vervolgens begeleiden wij voor bepaalde tijd uw (ex)medewerker naar een passende functie elders. Daarbij krijgt de medewerker loopbaanbegeleiding en coaching van een persoonlijke coach.

Een kostenbesparend en risicoverkleinend alternatief voor u én een grotere kans voor uw (zieke) medewerker om elders met een nieuw perspectief zijn loopbaan te vervolgen. Op deze manier neemt u op een sociaal verantwoorde manier afscheid van elkaar.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Uniek dat jullie ook op zaterdag keuren, mijn jongens zitten doordeweeks verspreid in de regio"
een BouwbedrijfTwitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt