Loopbaancoaching

Benut talent optimaal

U weet precies wat voor mensen u in dienst heeft en wat hun talenten zijn. Maar weet u ook wat zij in hun verdere loopbaan willen nu zij werkzaam zijn bij uw organisatie? Sluit de rol waarvoor zij toen zijn aangenomen nog aan bij hun talenten en wensen?


De behoeften van organisaties en wensen van werknemers veranderen. Het is verstandig om te weten wat uw werknemers motiveert. Helemaal nu we nog langer door moeten werken. Voor organisaties is het belangrijk flexibel om te gaan met het talent dat ze in huis hebben. Noodzaak is wel om te weten wie welke talenten bezit en wat hij of zij ambieert. Stimulatie om hierover na te denken creëert openheid en zorgt ervoor dat uw werknemer zich gewaardeerd voelt.


Waar de een zijn of haar loopbaan haarscherp voor zich ziet, heeft een ander begeleiding nodig om erachter te komen welk talent hij of zij bezit en/of wil ontwikkelen. Onze loopbaancoach helpt hierbij.


Van speedcoaching, één-op-één gesprekken van een uur tot een 3-daagse workshop voor een groep, alles is mogelijk. Vertel ons wat uw wensen en behoeften zijn, dan maken wij een programma op maat.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"De verzuimconsulent geeft je het gevoel dat je de enige klant bent; zo persoonlijk is het contact!"
Van der Velden Multi Onderhoud
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt