Kandidaten Noord/Oost

Intensieve training en coaching

Door onze unieke formule 'Overname arbeidsovereenkomst' hebben we regelmatig zeer gemotiveerde medewerkers beschikbaar. Onze kandidaten hebben loopbaancoaching en een sollicitatietraining gevolgd en weten waar hun kansen op de arbeidsmarkt liggen. Ze zijn heel gemotiveerd om een nieuwe start te maken en ze zijn veelal gestart met een opleiding of bezig met de afronding ervan. We hebben nauw contact met onze kandidaten en begeleiden ze intensief. Daarom weten wij exact wat u aan ze heeft. Hieronder treft u de curricula vitae van de beschikbare kandidaten aan.

Edwin: de flexibele en verantwoordelijke zorgbegeleider

Edwin heeft tien jaar als timmerman gewerkt maar kwam erachter dat zijn hart en passie in de zorg liggen. Hij heeft een opleiding gevolgd als begeleider en wil zijn passie voor zorg graag toepassen op de mensen die het goed kunnen gebruiken. Edwin is sociaal, flexibel en een echte aanpakker! 

Download meer informatie:

Marion: een ervaren, betrokken administratief medewerkster

Marion heeft veel ervaring als administratief medewerkster. Ze is erg secuur en zou haar pro-actieve houding en communicatieve vaardigheden graag benutten in een functie als receptioniste/telefoniste. Het contact met collega's is voor Marion erg belangrijk en ze vindt het prettig om in een team te werken. 

Download meer informatie:

Laura: caissière of administratief

Laura is op zoek naar een nieuwe werkgever waar zij in de functie van caissière of administratief medewerkster kan starten. Laura is te omschrijven als een vrouw die het gewend is om zelfstandig te werken. Ze is te omschrijven als klantvriendelijk, goedgehumeurd an als iemand die de orde op zaken weet te stellen.

Download meer informatie:

Marianne: ervaren (activiteiten) begeleidster

Marianne is een creatieve, betrokken begeleidster met een zee aan ervaring! Ze is gemakkelijk benaderbaar voor zowel cliënten als collega's en staat altijd open voor feedback. Door deze feedback toe te passen in de praktijk weet zij het beste uit zichzelf te halen en voor cliënten met hoogst mogelijke te bereiken. Denken in oplossingen in plaats van beperkingen is haar kracht.  

Download meer informatie:

Leon: een loodsmedewerker waar je van op aan kunt

Leon heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als loodsmedewerker en is nu op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Leon is iemand waar je op kunt vertrouwen. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij werkt secuur zonder daarbij de tijd uit het oog te verliezen. Geen probleem blijft bij hem onopgelost. Daarnaast heeft hij ook affiniteit met ICT en goede kennis van Office en CRM systemen.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Dankzij de Care Group hebben we het verzuim onder controle"
SKS alles Kids
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt