Kandidaten Midden/West

Intensieve training en coaching

Door onze unieke formule 'Overname arbeidsovereenkomst' hebben we regelmatig zeer gemotiveerde medewerkers beschikbaar. Onze kandidaten hebben loopbaancoaching en een sollicitatietraining gevolgd en weten waar hun kansen op de arbeidsmarkt liggen. Ze zijn heel gemotiveerd om een nieuwe start te maken en ze zijn veelal gestart met een opleiding of bezig met de afronding ervan. We hebben nauw contact met onze kandidaten en begeleiden ze intensief. Daarom weten wij exact wat u aan ze heeft. Hieronder treft u de curricula vitae van de beschikbare kandidaten aan.

Mark: geduldig, nauwkeurig en zoekt baan in ICT/administratie

Mark is een geduldige en accurate medewerker die het leuk vindt om alles over een bepaald vraagstuk op te zoeken en uit te werken. Hiermee wil Mark de uitdaging aangaan om met informatie een vraagstuk zo efficiënt en duidelijk mogelijk op te lossen. Hij heeft veel ervaring in de productie maar wil zijn nauwkeurige vaardigheden graag benutten in een ander soort functie zoals in de ICT of op gebeid van salarisadministratie!

Download meer informatie:

Rachid: een hardwerkende en collegiale ervaren reach- en heftruckchauffeur

Rachid is een ervaren, zelfstandig werkende en collegiale reach- en heftruckchaffeur. Hij vindt werken een enorm belangrijk onderdeel van zijn leven en zet zich daarom graag 100% in voor een werkgever. Eigenschappen van Rachid zijn zijn inlevingsvermogen, zijn meewerkende instelling en zijn positieve houding! 

Download meer informatie:

Ramona: hoog opgeleide teamleider

Een hoog opgeleide dame met ruime ervaring als teamleider binnen de klantenservice. Ramona is communicatief en sociaal zeer sterk en is erg resultaatgericht. Het liefste zou ze weer aan de slag gaan als teamleider binnen een Business to Consumer omgeving voor 32 uur per week.

Download meer informatie:

Magret: positief en organisatorisch vaardig

Magret is een positieve dame die graag haar kennis en kunde in wil zetten op de arbeidsmarkt. Na jaren gewerkt te hebben als medewerker afsprakenbureau is zij nu op zoek naar een nieuwe werkomgeving waar zij zich volledig in kan zetten voor een nieuwe werkgever. Magret is altijd bereid een stapje extra te zetten en haar collega's optimaal te ondersteunen!

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Bij een regiobijeenkomst met collega’s uit de schoonmaakbranche bleken de enige twee bedrijven die niet mopperden bij de Care Group aangesloten te zijn!"
Aquarel
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt