Heeft u te maken met een moeilijk dossier?

Uw (zieke) medewerker loopt vast in zijn baan

Wanneer tijdens een verzuimperiode duidelijk wordt dat een medewerker niet meer terug kan keren naar de eigen werkplek, kan arbeidsmobiliteit middels herplaatsing binnen of buiten uw bedrijf uitkomst bieden. Een goede begeleiding is daarbij essentieel.

Ons mobiliteitscentrum begeleidt (zieke) medewerkers die vastgelopen zijn in hun baan; ‘van Ziek naar Werk’ en 'van Werk naar Werk’. Bijvoorbeeld bij (langdurig) verzuim, zoals bij re-integratie spoor 1 en spoor 2 trajecten. Of bij boventalligheid van personeel, een conflictsituatie of disfunctioneren (outplacement). Naast de Herplaatsingstrajecten kunnen wij ook de arbeidsovereenkomst van uw medewerker overnemen. 

Download meer informatie:

Van Ziek naar Werk; ervaring van een medewerker

Via de Care Group kreeg ik de mogelijkheid om mijn belastbaarheid weer op te bouwen binnen een vertrouwde omgeving. Ik kreeg specialistische begeleiding van een psychotherapeut om met mijn klachten aan de slag te gaan. De loopbaanoriëntatie heeft mij geholpen om een beslissing te nemen hoe ik mijn loopbaan verder vorm wil geven. En met behulp van de arbeidsbemiddelaar is het gelukt om mijn wensberoep om te zetten in een andere baan!

Terug naar overzicht Lees meer
"Echt alle verwachtingen zijn uitgekomen!"
Josta Kuijer, KlokgroepRe-integratie, herplaatsing

Van Ziek naar Werk

Uw medewerker is (langdurig) ziek en moet re-integreren in de eigen functie, een aangepaste functie of een functie buiten uw bedrijf (re-integratie spoor 1 en spoor 2 trajecten).

Lees meer
Re-integratie, herplaatsing

Van Werk naar Werk

U zoekt voor uw medewerker een passende loopbaan binnen of buiten uw bedrijf. Bijvoorbeeld door een conflict, disfunctioneren of boventalligheid van personeel (outplacement).

Lees meer
Overname arbeidsovereenkomst

Overname arbeidscontract

Uw personeel is kapitaal van uw onderneming en daar zorgt u goed voor. Ook als u afscheid moet nemen van uw (zieke) medewerker. De Care Group neemt de arbeidsovereenkomst van uw medewerker over en begeleidt voor bepaalde tijd uw (ex)medewerker naar een passende functie elders.

Lees meer
Overname arbeidscontract

Ervaringen medewerkers

Via overname van de arbeidsovereenkomst door de Care Group kreeg ik de mogelijkheid om mijn belastbaarheid weer op te bouwen binnen een vertrouwde omgeving. Ik ben blij dat mijn werkgever heeft ingegrepen en mij via de Care Group op een ander spoor heeft gezet!

Lees meer
Kandidaten Noord/Oost

Kandidaten Noord/Oost

Door onze unieke formule 'Overname arbeidsovereenkomst' hebben we regelmatig zeer gemotiveerde medewerkers beschikbaar in de region Noord/Oost.

Lees meer
Kandidaten West

Kandidaten Midden/West

Door onze unieke formule 'Overname arbeidsovereenkomst' hebben we regelmatig zeer gemotiveerde medewerkers beschikbaar in de region Midden/West.

Lees meer
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt