Vacatures

Verzuimconsulent met lef

Mooi! Dan zijn wij misschien op zoek naar jou (en jij naar ons). Arbodienst de Care Group uit Harderwijk heeft namelijk een plekje vrij op de verzuimafdeling, waar je gaat werken als verzuimconsulent. Het is een afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week. Je komt terecht in een klein en gedreven team dat bestaat uit verzuimconsulenten en casemanagers. Bij de Care Group zijn de lijnen kort en is het belangrijk dat je écht binnen ons team en de organisatie past. Benieuwd naar de functie? Lees verder!

Wat houdt de functie in?

Als verzuimconsulent begint je dag om 08.30 uur. Uiteraard heb je vast een lekker kopje koffie of thee gescoord om fris van start te gaan. Vanaf 08.30 uur komen de verzuimmeldingen binnen van de werknemers van onze klanten. Je registreert deze ziekmeldingen in de verzuimapplicatie en houdt intensief telefonisch contact met werknemers en werkgevers. Je plant afspraken in met alle betrokkenen rondom het verloop van het ziekteverzuim en adviseert en begeleidt werkgever en werknemer in het gehele verzuimproces. Uiteraard werk je volgens de wet- en regelgeving zoals Poortwachter en AVG. Met jouw creativiteit, ondernemerschap en gedrevenheid streef je naar een snelle terugkeer van de werknemers in het arbeidsproces. We vinden het belangrijk dat je in je werkzaamheden lef durf te tonen. Dit houdt in dat je durft door te vragen op een creatieve en daadkrachtige manier om echt de kern van het verzuim naar boven te halen. Want pas dan kunnen we zowel de werkgever als de werknemer optimale ondersteuning bieden.

Je voert veel telefoontjes op een dag dus hier moet je natuurlijk wel positieve energie van krijgen. Maar als jij in een hectische omgeving het hoofd koel kan houden en hierdoor juist goed presteert, dan hebben wij een mooie functie voor je! Verder werk je onder taakdelegatie van de stafarts, waardoor je mag informeren naar de medische achtergrond van het verzuim.

Bij welke organisatie kom je werken?

De Care Group is een landelijk werkende gecertificeerde arbodienst met een ondernemende aanpak. We kijken als organisatie liever naar mogelijkheden dan naar belemmeringen. Als expert op verzuimgebied zorgen wij ervoor dat organisaties gezond zijn, dat het verzuim daalt en dat werknemers gemotiveerd zijn. Naast verzuimpreventie en begeleiding hebben we ook een mobiliteitscentrum en zijn we gespecialiseerd in medische keuringen. Met ons landelijk netwerk van casemanagers, verzuimconsulenten, artsen en specialisten zijn onze lijnen kort en is onze bemiddeling effectief. Voor jou als verzuimconsulent is dit ideaal voor het bedienen van nieuwe en bestaande klanten omdat we hen een totaalpakket met alle mogelijkheden onder één dak kunnen aanbieden.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende job van 32 tot 40 uur per week binnen een klein, gedreven en gezellig team.
 • Een veelzijdige functie waarin je te maken krijgt met veel verschillende en interessante verzuimmeldingen.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden… je bent ten slotte nooit uitgeleerd.
 • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring).
 • Reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km woont.
 • Een prettige werksfeer en een organisatie met veel kennis en expertise in huis.
 • Een vrijdagmiddagborrel op z’n tijd, iedere dag gezellig samen lunchen en Care-bootcamp!

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal mbo niveau-4/hbo werk- en denkniveau met bijvoorbeeld een HR-achtergrond.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar en in ieder geval op maandag en vrijdag.
 • Je kunt discreet omgaan met vertrouwelijke (medische) informatie.
 • Verder ben je empathisch, positief, stressbestendig en je hebt een flexibele houding.
 • De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in de branche, maar als je héél leergierig bent dan staan wij daar ook voor open. Er is veel ruimte voor eigen inbreng!
 • Gezelligheid en humor!
 • Een commerciële instelling. Daarnaast denk je nooit in beperkingen maar in mogelijkheden.
 • Eigenlijk ‘gewoon’ iemand die meedenkt en aanpakt. Niet lullen maar poetsen graag!
 • Dat je representatief en enthousiast bent. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Ben je enthousiast geworden?

Ben jij onze nieuwe, vastberaden collega in de functie van verzuimconsulent? Overtuig ons waarom je bij ons past en mail je cv met onderscheidende motivatiebrief t.a.v. dhr. Fred Koster naar: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Romy Brouwer via telefoonnummer: 088 020 34 56.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.