Thuiskeuring

Wij keuren 24 uur per dag op iedere gewenste locatie

Onze specialiteit is de thuiskeuring, het medisch onderzoek thuis of op locatie, waar en wanneer uw cliënt dat wenst. De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, is uniek in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het medisch onderzoek snel en efficiënt wordt afgehandeld. Vooral in de acceptatiefase van hypotheken of levensverzekeringenis is snelheid van het grootste belang.

De uitslagen en andere medische gegevens worden via onze beveiligde webapplicatie beschikbaar gesteld aan de medisch adviseur van de verzekeringsmaatschappij.

Verloop thuiskeuring

Na uw bericht wordt er door ons afsprakenbureau zo snel mogelijk een afspraak met de (te keuren) cliënt gemaakt. Het contact tussen de Care Group en de cliënt vindt aansluitend aan uw opdracht plaats. U ontvangt bericht over de datum en het tijdstip van de thuiskeuring.

De totale keuring duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Er wordt eerst samen met de arts een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Vervolgens zal er, indien van toepassing, een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Tevens zal er bloed worden afgenomen en wordt er urine ingezameld. De bloed- en urinemonsters worden opgestuurd naar het laboratorium. Indien gewenst, is het ook mogelijk een hartfilmpje in rust (ECG) te laten maken bij de cliënt thuis.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Mevrouw, wij keuren bij u thuis. "Geweldig, dat is de uitvinding van de eeuw!'"
een cliëntTwitter
  • @CareGroupNL

    Zomervakantie voor regio Noord en vanaf a.s. maandag #bouwvak voor regio Zuid, wat een heerlijk vooruitzicht.twitter.com/i/web/status/1…iB

    20 uur geleden

  • @CareGroupNL

    RT @ArboDesign_: #Help! Wat als uw #werknemer voor een lange periode uitvalt? Ons team van #arbeidsdeskundigen staat graag klaar voor een b…

    2 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt