Acceptatiekeuringen / verzekeringskeuringen

Snel en professioneel geregeld 24/7, overal in Nederland

U wilt uw cliënt graag op een professionele en accurate wijze laten keuren voor een acceptatiekeuring, zoals een levensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenverzekering, ongevallenverzekeringen, enz. De Care Group, voorheen Mediplus, is al 25 jaar dé specialist in thuis- en bedrijfskeuringen en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van keuringsartsen met een uitgebreide expertise en snelle service en doorlooptijd.

Wij bieden u hoog kwalitatieve acceptatiekeuringen, consumentenkeuringen en bedrijfskeuringen volgens de geldende protocollen. Onze keuringsartsen zijn BIG geregistreerd en keuren 24 uur per dag, zeven dagen per week, overal in Nederland op elke gewenste locatie.

Verlengstuk van uw dienstverlening

De Care Group maakt het voor u en uw cliënt zo makkelijk mogelijk. Vanaf het moment van aanmelden van de te keuren persoon tot en met het verzenden van de keuringsrapportage wordt de gehele procesgang voor u gecoördineerd en bewaakt. Onze keuringsartsen vormen een landelijk dekkend netwerk en keuren uw cliënt waar en wanneer hij of zij dat wenst. Bijvoorbeeld thuis of op het werk, overdag, ’s avonds of in het weekend. De medische gegevens worden via onze beveiligde webapplicatie beschikbaar gesteld aan de medisch adviseur van de verzekeringsmaatschappij. Onze service en klantvriendelijkheid zijn voor u een belangrijk verlengstuk van uw eigen dienstverlening.

Bijzondere keuringsmomenten

 • Bij overstap op Schiphol tijdens de wachttijd
 • In verband met de Ramadan om twaalf uur 's nachts
 • Op locatie van tv- en filmproducties
 • In bioscoopzaal duurste suite Okura hotel Amsterdam
 • Op de camping
 • In een bouwkeet
 • Op een vakantiepark

Maak een keuringsafspraak voor uw cliënt

U kunt eenvoudig een medische keuring voor uw cliënt aanvragen via de 'maak een afspraak' button op deze pagina. Wij nemen dan spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. U kunt uiteraard ook zelf contact met ons opnemen: T 088 020 34 56 / E keuringen@care-group.nl

Download meer informatie:
"Ik wilde zondags om 10.00 uur gekeurd worden en er stond stipt op tijd een arts voor de deur!"
een cliëntThuiskeuring; medische keuring op locatie

Onze specialiteit is de thuiskeuring, het medisch onderzoek voor acceptatiekeuringen, thuis of op locatie, waar en wanneer uw cliënt dat wenst. Wij keuren 24 uur per dag en zorgen ervoor dat het medisch onderzoek snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Lees meer

Pluspunten thuiskeuring

Onze keuringsartsen en hun assistenten hebben een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Ze zijn speciaal gecertificeerd om u terzijde te staan en optimale kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

Lees meer
Twitter
 • @CareGroupNL

  Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

  1 dag geleden

 • @CareGroupNL

  Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

  8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt