Vacatures

Vacature Keuringsarts Zuid-Nederland

Wij zoeken een enthousiaste arts die op flexibele basis keuringen wil verrichten

De Care Group is een landelijk werkende arbodienst. Als expert op verzuimgebied zorgen wij er landelijk voor dat organisaties gezond zijn, het verzuim daalt en medewerkers gemotiveerd zijn. Naast verzuimpreventie hebben we een mobiliteitscentrum en zijn we gespecialiseerd in medische keuringen en verzekeringen. En voor dit laatste stuk, zoeken we keuringsartsen. Ben jij arts en wil jij dat we jou op parttime basis inzetten om mensen medisch te keuren? Voor bijvoorbeeld hun rijbewijs, verzekering of andere bedrijfskeuring? Lees dan verder en wie weet word jij onze nieuwe keuringsarts!

Sluit je aan als keuringsarts!

Wij zijn voor de provincie Limburg/Noord-Brabant op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en flexibel inzetbare (freelance) keuringsarts. Veel mensen hebben voor hun verzekering een medische keuring nodig en hiervoor zijn ze bij de Care Group (en jou) aan het juiste adres. Als keuringsarts heb je een hoge mate van vrijheid, zelfstandig- en verantwoordelijkheid. In deze functie kom je binnen jouw regio overal en nergens want de locatie van de keuringen hangt af van de opdracht. Dit kan bij mensen thuis zijn, op locatie bij een filmproductie of voor rijbewijskeuringen bij een door ons geboekte locatie. Daarnaast voeren wij ook bij organisaties zelf keuringen uit; de zogenoemde beroepskeuringen (sportkeuringen, PMO’s, bodemsaneringskeuringen etc). Je rapporteert de uitkomsten en indien nodig verwijs je de medewerkers naar interventiespecialisten. Dit met als doel het versterken of verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Na het voeren van de medische keuring is het belangrijk dat je op individueel niveau advies geeft over de verbetering van de leefstijl en/of re-integratie. Je hebt als keuringsarts veel contact met ons medisch secretariaat want zij zijn verantwoordelijk voor het inplannen van de keuringen. Een goede bereikbaarheid stellen wij dus op prijs.

Jouw werkzaamheden als keuringsarts

 • Als hoofdtaak voer je medische (rijbewijs-, verzekerings-, beroeps-)keuringen uit op locatie.
 • Je onderzoekt, beoordeelt, beschermt en bevordert de gezondheid van medewerkers. Uiteraard heb je hierin ook een adviserende, alarmerende rol.
 • Je voert de digitale administratie en rapportage uit op dossierniveau waarin je consistent bent in de kwaliteit van je rapportages.

Wat krijg jij?

 • Veelzijdige functie binnen een ambitieuze en groeiende arbodienst.
 • Een passend uurtarief. Deze bespreken we tijdens een persoonlijke kennismaking.
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden.
 • Werken binnen een organisatie met veel kennis en expertise.
 • Enthousiaste, betrokken collega’s die teamwork en een gezonde werkomgeving hoog in het vaandel hebben.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde artsenopleiding en bent BIG-geregistreerd als arts.
 • Je bezit actuele kennis over de sociale wet- en regelgeving en weet de link te leggen naar de praktijk.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als medisch adviseur of arts en denkt niet in regels maar in mogelijkheden.
 • Je bent elke week of twee weken minimaal een dag(deel) beschikbaar voor medische keuringen.
 • Je bent representatief en voorkomend, vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Solliciteren?

Sluit jij je aan als keuringsarts bij onze Care Club? Mail dan je cv met korte motivatie t.a.v. dhr. Fred Koster: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Joyce Gerards via telefoonnummer: 088 020 34 56. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voldoen aan de functieomschrijving.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.