Vacatures

Vacature (Hogere) veiligheidskundige / Arbeidshygiënist

Streef jij altijd naar een zo veilige en gezond mogelijke werkomgeving? Weet jij risico’s op gebied van arbeidsomstandigheden op te sporen en met jouw adviezen te verminderen? Sluit je dan aan als flexibele, zelfstandig beschikbare (Hogere) veiligheidskundige / Arbeidshygiënist bij arbodienst Care Group! Interesse? Lees verder!

Functie

Als (Hogere) veiligheidskundige / arbeidshygiënist vervul je een belangrijke rol voor arbodienst Care Group en haar klanten (werkgevers). Jij bent de aangewezen persoon als het aankomt op het in kaart brengen en verminderen van risico’s op de werkvloer. Je spoort de arbeidsgerelateerde risico’s op en adviseert de werkgever waar nodig. Je speelt daarbij een belangrijke rol in het uitvoeren van de Ri&E, het opstellen van rapporten, het geven van voorlichting en adviseert hoe werkgevers en medewerkers het best om kunnen gaan met bijv. gevaarlijke stoffen. Het is dus belangrijk dat je kennis van zaken hebt en up-to-date blijft wat betreft wet- en regelgeving. Op deze manier kan jij onze klanten en hun medewerkers extra goed informeren wat betreft ergonomie.

Je vindt het leuk om op pad te gaan, want in deze functie ben je veel onderweg of op locatie bij de klant. Wel op flexibele basis en gekeken naar wat past voor jouw agenda uiteraard. Op locatie onderzoek je de werkomgevingen en voer je gesprekken over het arbobeleid.  Als (hogere) Veiligheidskundige / Arbeidshygiënist beoordeel je een situatie vanuit breder perspectief.

Betrokkenheid

Je werkt uit naam van de Care Group en het is belangrijk dat je goed in contact blijft met de overige collega’s van onze organisatie. Als je je als veiligheidskundige toevoegt aan onze club Care Specialisten, nemen wij bij het aannemen van een opdracht contact met je op om te bespreken of het iets voor jou is. Onze binnendienst plant dus jouw afspraken in, maar het kan ook zijn dat onze casemanagers je opbellen om te sparren over een veiligheidskwestie bij een werkgever. Goede communicatieve vaardigheden, positiviteit, betrokkenheid en een dosis enthousiasme kunnen wij dan ook erg waarderen van onze Care Specialisten.

Vacature (Hogere) veiligheidskundige / Arbeidshygiënist

Wat krijg jij als (hogere) Veiligheidskundige / Arbeidshygiënist?

 • Afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieuze, groeiende en leuke arbodienst.
 • Goed uurtarief. Daarnaast ontvang je reiskosten als je op locatie werkt.
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden. Geen dag hetzelfde!
 • Werken binnen een organisatie met veel kennis en expertise. Zo kan je altijd sparren met andere Care collega’s.
 • Een functie waarin je vrij en flexibel kunt werken. Goed uit te voeren naast andere werkzaamheden.
 • Hoge waardering omdat je zowel werkgevers als werknemers ondersteuning biedt.
 • Opdrachten! Onze afdeling klantcontact of de casemanagers schakelen jou in waar nodig bij de klant.

Wat vragen wij van een (hogere) Veiligheidskundige / Arbeidshygiënist?

 • Afgeronde WO of post-HBO opleiding richtig Hoger Veiligheidskundige en/of Arbeidshygiëne. Voor de Middelbaar Veiligheidskundige volstaat de MVK-opleiding.
 • Dat je een gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige bent in het kader van de Arbowet.
 • Goede communicatieve en coachende vaardigheden omdat je met veel verschillende partijen schakelt.
 • Een overall view op een situatie. Je bent je bewust van de verschillende belanghebbende factoren.
 • Flexibele beschikbaarheid en een goede bereikbaar zodat we snel spijkers met koppen kunnen slaan.
 • Kennis van de arbowet, ergonomie richtlijnen en van risicofactoren.
 • Dat je representatief en enthousiast bent. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe, specialistische en enthousiaste (hogere) Veiligheidskundige / Arbeidshygiënist? Overtuig ons waarom je bij ons past en mail je cv met motivatiebrief t.a.v. dhr. Fred Koster naar: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Romy Brouwer via telefoonnummer: 088 020 34 56.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.