Nieuws

Vacature Ergonoom

Vind jij het leuk om de medewerkers van onze klanten te helpen naar een zo optimaal mogelijke werkomgeving? En ben jij enorm geïnteresseerd in arbo, veiligheid en het werkveld? Sluit je dan aan als flexibele, zelfstandig beschikbare ergonoom bij arbodienst Care Group! Interesse? Lees verder!

Functie

Als ergonoom ben jij mede-verantwoordelijk voor de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van onze klanten. Het is dus belangrijk dat je kennis van zaken hebt en up-to-date blijft wat betreft wet- en regelgeving. Op deze manier kan jij onze klanten en hun medewerkers extra goed informeren wat betreft ergonomie. Je vindt het leuk om op pad te gaan, want in deze functie ben je veel onderweg of op locatie bij de klant. Wel op flexibele basis en gekeken naar wat past voor jouw agenda uiteraard. Op locatie onderzoek je de werkplekken en informeer je waar nodig om benodigde aanpassingen in te zetten en door te voeren. Het gaat niet alleen om werkplekken op kantoor, soms onderzoek je ook de werkplek van bijvoorbeeld buschauffeurs of andersoortige beroepen. Als je een adviesrapport opstelt, neem je niet alleen de werkplek mee, ook kijk je naar het bewegingsapparaat van een medewerker. Ligt het aan de werkplek? Of houdt de medewerker een totaal verkeerde houding aan? Als ergonoom beoordeel je een situatie vanuit breder perspectief.

Betrokkenheid

Je werkt uit naam van de Care Group en het is belangrijk dat je goed in contact blijft met de overige collega’s van onze organisatie. Als je je als ergonoom toevoegt aan onze club Care Specialisten, nemen wij bij het aannemen van een opdracht contact met je op om te bespreken of het iets voor jou is. Onze binnendienst plant dus jouw afspraken in, maar het kan ook zijn dat onze casemanagers je opbellen om te sparren over een ergonomische kwestie bij een werkgever. Goede communicatieve vaardigheden, positiviteit, betrokkenheid en een dosis enthousiasme kunnen wij dan ook erg waarderen van onze Care Specialisten.

Vacature ergonoom arbodienst Care Group

Wat krijg jij als ergonoom?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieuze, groeiende en leuke arbodienst.
 • Een bij de functie passend uurtarief. Daarnaast ontvang je reiskosten als je op locatie werkt.
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden. Geen dag hetzelfde!
 • Werken binnen een organisatie met veel kennis en expertise. Zo kan je altijd sparren met andere Care collega’s.
 • Een functie waarin je vrij en flexibel kunt werken. Goed uit te voeren naast andere werkzaamheden.
 • Hoge waardering omdat je zowel werkgevers als werknemers ondersteuning biedt.
 • Opdrachten! Onze afdeling klantcontact of de casemanagers schakelen jou in waar nodig bij de klant.

Wat vragen wij van een ergonoom?

 • Hbo werk- en denkniveau. Het liefst natuurlijk een aantal jaar succesvolle werkervaring als ergonoom.
 • Goede communicatieve en coachende vaardigheden omdat je met veel verschillende partijen schakelt.
 • Een overall view op een situatie. Je bent je bewust van de verschillende belanghebbende factoren.
 • Flexibele beschikbaarheid en een goede bereikbaar zodat we snel spijkers met koppen kunnen slaan.
 • Kennis van de arbowet, ergonomie richtlijnen en van risicofactoren.
 • Dat je representatief en enthousiast bent. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe, specialistische en enthousiaste ergonoom? Overtuig ons waarom je bij ons past en mail je cv met motivatiebrief t.a.v. dhr. Fred Koster naar: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Romy Brouwer via telefoonnummer: 088 020 34 56.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.