Nieuws

Parttime casemanager verzuim in Harderwijk

Krijg jij energie van het bedenken van praktische oplossingen bij verzuimdossiers van medewerkers? Sta jij sterk in je schoenen zodat je werkgevers doelgericht kan adviseren? En ben je daarnaast ook een prettige gesprekspartner voor werknemers? Dan ben je misschien wel de collega naar wie wij op zoek zijn! Wij zoeken namelijk een casemanager die onze klanten en hun werknemers optimaal ondersteunt tijdens het verzuimproces. Interessant? Lees gerust verder!

Where the magic happens

Als casemanager bevind jij je op de afdeling ‘where the magic happens’. Jij bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding van werknemers van onze relaties. Zo neem je de binnenkomende ziekmeldingen aan, verwerkt deze op de juiste manier en zet interventies in. Maar voordat het verzuimtraject is begonnen, heb jij ook preventief de focus op het duurzaam inzetten van personeel. Je signaleert knelpunten en voert waar nodig inzetbaarheidsgesprekken met werknemers om te voorkomen dat zij uitvallen.  Je deelt verder onze visie op verzuim en informeert betrokken partijen over de lopende dossiers. Daarbij houd je uiteraard de wettelijke verplichtingen in je achterhoofd en ben je nauwkeurig in je verslaglegging. Als casemanager ben je niet bang de regie te pakken en denk je continu na over praktische en creatieve oplossingen. Je werkt in taakdelegatie (onder toeziend oog van onze bedrijfsarts) wat inhoudt dat je medisch mag uitvragen. Zo zet je werknemers zo snel mogelijk weer in hun kracht.

Omdat je met zoveel verschillende partijen schakelt – denk aan werkgevers, werknemers, collega’s, de bedrijfsarts en andere specialisten – ben je communicatief zeer sterk en laat jij je niet zomaar uit het veld slaan. Vanzelfsprekend kun je goed omgaan met weerstand en mensen motiveren. Je werkt in deze functie op ons hoofdkantoor in Harderwijk, maar bent uiteraard ook op pad naar werknemers en werkgevers. Lekker veelzijdig dus!

Wat krijg jij als casemanager?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieuze en groeiende arbodienst.
 • Een passend salaris incl. pensioenregeling. Dit bespreken we tijdens de persoonlijke kennismaking.
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden. Binnen de wettelijke kaders geef je sturing zoals jíj dat wil.
 • Werken binnen een organisatie met veel kennis en expertise onder één dak (en daarbuiten).
 • Hoge waardering omdat je zowel werkgevers als werknemers ondersteuning biedt. Je bent een belangrijke factor in het verzuimproces.
 • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s die teamwork hoog in het vaandel hebben.
 • Vrijdagmiddagborrels en natuurlijk leuke teamuitjes!

Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau met ervaring in verzuim.
 • Een positieve instelling, humor en iemand zonder bel-angst. Je telefoneert namelijk veel in deze functie.
 • Tenminste 24-28 in de week beschikbaar (Bij voorkeur op woensdag/vrijdag).
 • Dat je goed kunt omgaan met weerstand en op verschillende niveaus sterk kunt communiceren.
 • Minimaal twee jaar ervaring binnen verzuim. Opleiding Regie Op Verzuim is een grote pré
 • Eigenlijk ‘gewoon’ iemand met lef die meedenkt en aanpakt. Niet lullen maar poetsen graag.
 • Dat je representatief en enthousiast bent. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe, vastberaden collega in de functie van casemanager? Overtuig ons waarom je bij ons past en mail je cv met onderscheidende motivatiebrief t.a.v. dhr. Fred Koster naar: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy Brouwer of Miranda Staal via telefoonnummer: 088 020 34 56.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.