Nieuws

Parttime sr. casemanager verzuim

Krijg jij energie van het bedenken van praktische oplossingen bij verzuimdossiers van werknemers? Sta jij sterk in je schoenen zodat je werkgevers doelgericht kan adviseren en vind je het ook leuk om de vraagbaak binnen ons verzuimteam te zijn? Dan ben je misschien wel de collega naar wie wij op zoek zijn. Wij zoeken namelijk een stevige, parttime sr. casemanager verzuim (>135 kg) die onze klanten en hun werknemers optimaal ondersteunt tijdens het verzuimproces. Interessant? Lees gerust verder!

Belangrijke speler

Als sr. casemanager verzuim ben je een belangrijke speler binnen de Care Group. Met de nodige ervaring die je meebrengt kan je op strategisch niveau meedenken met onze klanten. Je kent de interventies die wij inzetten om verzuim terug te dringen en geeft indien nodig intervisie aan de andere casemanagers (ook wel Care Managers). Maar vóórdat het verzuimtraject is begonnen, heb jij ook al de focus op het zo duurzaam mogelijk inzetten van personeel. Je signaleert knelpunten en voert waar nodig inzetbaarheidsgesprekken met werknemers om te voorkomen dat zij dreigen uit te vallen.  Je hebt verder een duidelijke visie op verzuim en weet belanghebbende partijen goed te informeren over lopende verzuimdossiers. Daarbij houd je je als sr. casemanager verzuim uiteraard de wettelijke verplichtingen in je achterhoofd en ben je nauwkeurig in je verslaglegging.

Lekker veelzijdig

Als casemanager ben je niet bang de regie te pakken en denk je continu na over praktische en creatieve oplossingen. Zo zet je werknemers zo snel mogelijk weer in hun kracht met als uiteindelijke doel dat alle partijen tevreden zijn. Omdat je met zoveel verschillende partijen schakelt – denk aan werkgevers, werknemers, collega’s, de bedrijfsarts en andere specialisten – ben je communicatief zeer sterk en laat jij je niet zomaar uit het veld slaan. Vanzelfsprekend kun je goed omgaan met weerstand en mensen motiveren. Je werkt in deze functie soms vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk, maar bent uiteraard ook veel op pad naar werknemers en werkgevers. Kortom: je bent waar nodig en we kunnen je verzekeren dat je je nooit zal vervelen in de functie van sr. casemanager verzuim!

word sr. casemanager verzuim bij arbodienst Care Group

Wat krijg jij als sr. casemanager verzuim?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieuze, groeiende en leuke arbodienst.
 • Een passend salaris incl. pensioenregeling en natuurlijk de rest wat je nodig hebt voor deze functie.
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden. Meedenken mag niet, maar moet.
 • Werken binnen een organisatie met veel kennis en expertise. Zo kan je altijd sparren.
 • Een belangrijke rol want jij bent dé vraagbaak voor onze Care Managers en hun verzuimdossiers.
 • Hoge waardering omdat je zowel werkgevers als werknemers ondersteuning biedt. Je bent een belangrijke factor in het verzuimproces en de Care Group.
 • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s die teamwork hoog in het vaandel hebben.
 • Vrijdagmiddagborrels en natuurlijk leuke teamuitjes!

Wat vragen wij van de sr. casemanager verzuim?

 • Hbo werk- en denkniveau met ervaring in verzuim (incl. relevante opleiding zoals bijv. ‘Regie Op Verzuim’, ‘Register Casemanagement’ of ‘Specialisatie Taakdelegatie’).
 • Een positieve instelling en humor. We zoeken een ‘stevig’ profiel maar die >135 kg is natuurlijk geen harde eis.
 • Een commerciële instelling. Daarnaast denk je nooit in beperkingen maar in mogelijkheden.
 • Tenminste 24-32 uur in de week beschikbaar. Aantal uur is – net als contractvorm – bespreekbaar.
 • Dat je goed kunt omgaan met weerstand en op verschillende niveaus sterk kunt communiceren.
 • Eigenlijk ‘gewoon’ iemand met relevante ervaring en lef én die meedenkt en aanpakt. Niet lullen maar poetsen graag.
 • Dat je representatief en enthousiast bent. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe, vastberaden collega in de functie van sr. casemanager verzuim? Overtuig ons waarom je bij ons past en mail je cv met onderscheidende motivatiebrief t.a.v. dhr. Fred Koster naar: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Romy Brouwer via telefoonnummer: 088 020 34 56.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.