Nieuws

Casemanager verzuim met dikke huid

Krijg jij energie van het bedenken van praktische oplossingen bij verzuimdossiers van medewerkers? Sta jij sterk in je schoenen zodat je werkgevers doelgericht kan adviseren, maar ben je daarnaast ook een prettige gesprekspartner voor medewerkers? Dan ben je misschien wel de collega waar wij naar op zoek zijn! Wij zoeken namelijk een zware casemanager (>135 kg) die onze klanten en hun medewerkers optimaal ondersteunt tijdens het verzuimproces. Interessant? Lees gerust verder!

Als casemanager ben je een belangrijke speler in het verzuimproces. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding van medewerkers van onze relaties. Zo zit je om 08.30 uur startklaar om alle binnenkomende ziekmeldingen aan te nemen en juist te verwerken. Maar voordat het verzuimtraject is begonnen, heb jij ook op preventief vlak de focus op het zo duurzaam mogelijk inzetten van personeel. Je signaleert knelpunten en voert waar nodig inzetbaarheidsgesprekken met medewerkers om te voorkomen dat zij dreigen uit te vallen.  Je hebt verder een duidelijke visie op verzuim en weet belanghebbende partijen goed te informeren over lopende verzuimdossiers. Daarbij houd je uiteraard de wettelijke verplichtingen in je achterhoofd en ben je nauwkeurig in je verslaglegging. Als consulent/casemanager ben je niet bang de regie te pakken en denk je continu na over praktische en creatieve oplossingen. Zo zet je medewerkers zo snel mogelijk weer in hun kracht.

Omdat je met zoveel verschillende partijen schakelt – denk aan werkgevers, medewerkers, collega’s, de bedrijfsarts en andere specialisten – ben je communicatief vaardig en laat jij je niet zomaar uit het veld slaan. Je werkt in deze functie op ons hoofdkantoor in Harderwijk, maar bent uiteraard ook op pad naar medewerkers en werkgevers. Lekker veelzijdig dus!

Wat krijg jij?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieuze en groeiende arbodienst.
 • Een passend salaris incl. pensioenregeling. Dit bespreken we tijdens de persoonlijke kennismaking.
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden. Meedenken mag niet, maar moet zelfs.
 • Werken binnen een organisatie met veel kennis en expertise.
 • Hoge waardering omdat je zowel werkgevers als werknemers ondersteuning biedt. Je bent een belangrijke factor in het verzuimproces.
 • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s die teamwork hoog in het vaandel hebben.
 • Vrijdagmiddagborrels en natuurlijk leuke teamuitjes!

Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau. Een pre is de opleiding ‘regie op verzuim’ of ‘register casemanager’.
 • Een positieve instelling en iemand zonder bel-angst. Je telefoneert namelijk een heleboel in deze functie.
 • Dat je wel een beetje humor hebt. We zoeken een ‘zwaarder’ profiel maar die >135 kg is natuurlijk geen harde eis.
 • Een commerciële instelling. Daarnaast denk je nooit in beperkingen maar in mogelijkheden.
 • Tenminste 4 dagen in de week beschikbaar met als voorkeur sowieso de maandag, woensdag en vrijdag.
 • Eigenlijk ‘gewoon’ iemand die meedenkt en aanpakt. Niet lullen maar poetsen graag!
 • Dat je representatief en enthousiast bent. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe, vastberaden collega in de functie van casemanager? Overtuig ons waarom je bij ons past en mail je cv met onderscheidende motivatiebrief t.a.v. dhr. Fred Koster naar: sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Romy Brouwer via telefoonnummer: 088 020 34 56.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.