Overig

Parttime bedrijfsarts

Wij zoeken een enthousiaste arts die op flexibele basis keuringen of arbo-consults verricht

De Care Group is een landelijk werkende arbodienst. Als expert op verzuimgebied zorgen wij er landelijk voor dat organisaties gezond zijn, het verzuim daalt en medewerkers gemotiveerd zijn. Naast verzuimpreventie hebben we een mobiliteitscentrum en zijn we gespecialiseerd in medische keuringen. Wij zijn altijd op zoek naar artsen (arbo-artsen, bedrijfsartsen en keuringsartsen) die ons team komen versterken. Ben jij wekelijks één of meerdere dagdelen beschikbaar om medische keuringen te verrichten of een spreekuur op locatie te draaien bij één van onze klanten? Lees dan verder!

De functie

Wij zijn voor verschillende regio’s (Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Deventer) op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en flexibel inzetbare artsen. Wij zoeken keuringsartsen maar ook arbo-en/of bedrijfsartsen die zelfstandig spreekuren kunnen draaien.  Veel mensen hebben voor hun verzekering een medische keuring nodig en hiervoor zijn ze bij de Care Group (en jou) aan het juiste adres. Als keuringsarts heb je een hoge mate van vrijheid, zelfstandig- en verantwoordelijkheid. In deze functie kom je binnen jouw regio overal en nergens want de locatie van de keuringen hangt af van de opdracht. Dit kan bij mensen thuis zijn, maar ook op locatie bij een filmproductie of bijvoorbeeld bij organisaties zelf; de zogenoemde beroepskeuringen (sportkeuringen, PMO’s, bodemsaneringskeuringen etc).  Je rapporteert de uitkomsten en indien nodig verwijs je de medewerkers naar interventiespecialisten. Je hebt veel contact met het Medisch Secretariaat van de Care Group want zij plannen jouw afspraken in. Als arbo- of bedrijfsarts houd je spreekuren en ben je verantwoordelijk om de gezondheid van medewerkers te onderzoeken, beoordelen en beschermen. Je adviseert waar nodig de werkgever en hebt contact met onze casemanagers over vastlopende verzuimdossiers.

Wat krijg jij?

  • Een veelzijdige functie binnen een ambitieuze en gecertificeerde, groeiende arbodienst (daar wil je bij graag bij aangesloten zijn);
  • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden;
  • Een faciliterend hoofdkantoor met deskundige collega’s;
  • Géén vaste werkplek maar elke keer een andere locatie;
  • Enthousiaste, gezellige collega’s die teamwork hoog in het vaandel hebben.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde artsenopleiding (basisarts) met een BIG-registratie;
  • Een flexibele beschikbaarheid doordeweeks (min. één dagdeel). In het weekend of de avonden kunnen er soms ook keuringen zijn;
  • Je bent in bezit van een auto en ECG materiaal;
  • Je bent representatief en voorkomend, vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent communicatief zeer vaardig, kent commerciële belangen en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht.

Solliciteren?

Ben jij dé flexibele, representatieve aanwinst voor ons team van keuringsarts? Mail dan je cv t.a.v. Fred Koster naar sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Joyce Gerards via telefoonnummer: 088 020 34 56. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voldoen aan de functieomschrijving.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.