Medische keuringen op elke gewenste locatie

24 uur per dag, 7 dagen per week, op iedere gewenste locatie

U zoekt een betrouwbare specialist voor uw medische keuring? U kunt voor iedere vorm van medische rapportage een beroep op ons doen, denkt u bijvoorbeeld aan een acceptatiekeuring, ook wel verzekeringskeuring genoemd. Dit is een keuring die uw verzekeraar vereist, bijvoorbeeld voor levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheids-verzekeringen, pensioenverzekeringen, ongevallenverzekeringen, enz. Maar wij verzorgen ook andere persoonlijke keuringen bij u aan huis, zoals bijvoorbeeld voor een sportkeuring, rijbewijskeuring, adoptiekeuring, check-up of een second opinion. Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden.

Onze artsen zijn BIG-geregistreerd en waarborgen optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.
De Care Group werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen; we keuren 24 uur per dag, zeven dagen per week, op iedere gewenste locatie. Bijvoorbeeld makkelijk en veilig bij u thuis. Wij zorgen ervoor dat het medische onderzoek snel en efficiënt wordt afgehandeld. Vooral in de acceptatiefase van hypotheken of levensverzekeringen is snelheid van het grootste belang.

Hoe verloopt uw medische keuring?

De totale keuring duurt drie kwartier tot een uur. Er wordt eerst samen met de arts een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Het is de bedoeling dat de vragen zo volledig mogelijk en naar waarheid worden beantwoord.

Vervolgens zal er, indien van toepassing, een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. U wordt zorgvuldig van top tot teen onderzocht. Dit gebeurt ontkleed, waarbij u alleen uw ondergoed aanhoudt. Bij dames kan er een borstonderzoek worden verricht. Eveneens zal er bloed worden afgenomen en wordt er urine ingezameld. De arts heeft verzamelmateriaal bij zich en zal u ter plekke hierover informeren. De bloed- en urinemonsters worden opgestuurd naar het laboratorium. Indien gewenst en/of vereist, is het ook mogelijk om een hartfilmpje in rust (ECG) te laten maken bij u thuis. Het lichamelijk onderzoek duurt ongeveer een kwartier tot twintig minuten.

Bijzondere momenten van keuringen

 • Bij overstap op Schiphol tijdens de wachttijd
 • In verband met de Ramadan om twaalf uur 's nachts
 • Op locatie van tv- en filmproducties
 • In bioscoopzaal duurste suite Okura hotel Amsterdam
 • Op de camping
 • In een bouwkeet
 • Op een vakantiepark

Maak een afspraak voor uw medische keuring

U kunt eenvoudig een medische keuring aanvragen via de 'maak een afspraak' button op deze pagina. Wij nemen dan spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. U kunt uiteraard ook zelf contact met ons opnemen: T 088 020 34 56 / E keuringen@care-group.nl

Aan een uitgebreide keuring ten behoeve van een verzekering zijn voor u geen kosten verbonden. U kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak wijzigen of annuleren. Hierna zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Download meer informatie:
"Mevrouw, wij keuren bij u thuis. "Geweldig, dat is de uitvinding van de eeuw!'"
een cliëntThuiskeuring; lekker makkelijk, u wordt thuis gekeurd

U zoekt een betrouwbare specialist voor uw medische keuring? Wij zijn sterk in keuringen die uw verzekeraar vereist zoals bijvoorbeeld een levensverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tevens verrichten wij sportkeuringen, rijbewijskeuringen, adoptiekeuringen, check-ups, second opinions, …

Lees meer

Check-up; de APK van uw lichaam

Met een check-up kan een aantal aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten aangetoond worden nog voor deze echt als ziekte merkbaar zijn. In die fase is preventie nog mogelijk!

Lees meer

Adoptiekeuring; uw medische verklaring voor de kinderbescherming

Wanneer u een kind wilt adopteren, kan een medische keuring onderdeel van de procedure zijn. De Care Group kan de medische verklaring afgeven die nodig is voor de Raad voor de Kinderbescherming.

Lees meer

Rijbewijskeuring

U heeft een rijbewijskeuring nodig? Iedereen die rijbewijs C of D wil verlengen, moet een medische keuring ondergaan. Bestuurders van 70 jaar en ouder worden standaard elke 5 jaar medisch gekeurd. Verder kunnen ook mensen met een handicap of beperking hun rijgeschiktheid laten testen.

Lees meer
Twitter
 • @CareGroupNL

  Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

  1 dag geleden

 • @CareGroupNL

  Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

  8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt