ISO- en Arbo-gecertificeerd

De Care Group is volledig ISO- en Arbo-gecertificeerd. We werken met BIG-geregistreerde bedrijfs- en keuringsartsen en zijn gecertificeerd om medische keuringen uit te voeren. Voor onze verzekeringstak zijn wij WFT gecertificeerd (Wet op het Financieel Toezicht).

ISO 9001 / Certificaat Arbodiensten

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen van de ISO 9001.

Het 'certificaat Arbodiensten' wordt verstrekt als de arbodienst voldoet aan verschillende eisen om haar deskundigheid te garanderen. De eisen zijn vastgelegd in de Arbowet, het Arbobesluit en de Arboregeling.

De Care Group beschikt over genoemde certificaten.

Wft-certificaat

WFT staat voor Wet Financieel Toezicht. Dit betekent dat wij als Care Group met betrekking tot kennis, opleiding en bedrijfsvoering voldoen aan de eisen van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Terug naar overzicht
"Ik wilde zondags om 10.00 uur gekeurd worden en er stond stipt op tijd een arts voor de deur!"
een cliënt
Twitter
  • @CareGroupNL

    Zomervakantie voor regio Noord en vanaf a.s. maandag #bouwvak voor regio Zuid, wat een heerlijk vooruitzicht.twitter.com/i/web/status/1…iB

    19 uur geleden

  • @CareGroupNL

    RT @ArboDesign_: #Help! Wat als uw #werknemer voor een lange periode uitvalt? Ons team van #arbeidsdeskundigen staat graag klaar voor een b…

    2 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt