ISO- en Arbo-gecertificeerd

De Care Group is volledig ISO- en Arbo-gecertificeerd. We werken met BIG-geregistreerde bedrijfs- en keuringsartsen en zijn gecertificeerd om medische keuringen uit te voeren. Voor onze verzekeringstak zijn wij WFT gecertificeerd (Wet op het Financieel Toezicht).

ISO 9001 / Certificaat Arbodiensten

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen van de ISO 9001.

Het 'certificaat Arbodiensten' wordt verstrekt als de arbodienst voldoet aan verschillende eisen om haar deskundigheid te garanderen. De eisen zijn vastgelegd in de Arbowet, het Arbobesluit en de Arboregeling.

De Care Group beschikt over genoemde certificaten.

Wft-certificaat

WFT staat voor Wet Financieel Toezicht. Dit betekent dat wij als Care Group met betrekking tot kennis, opleiding en bedrijfsvoering voldoen aan de eisen van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Terug naar overzicht
"Fijn dat de keuring ook ’s avonds kan, dan hoef ik er geen vrij voor te nemen"
een cliënt
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt