Wie zijn wij?

Care Group

Sinds de oprichting in 2001 is de Care Group uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van verzuimbegeleiding, arbeidsmobiliteit en medische keuringen. Onderscheidend in onze bijzondere aanpak.

Oprichter en algemeen directeur Fred Koster: "te midden van veel grote en kleine dienstverleners is de Care Group een heel herkenbare dienstverlener door de persoonlijke en regionale benadering, een transparante communicatie en een korte doorlooptijd voor alle verrichtingen. De Care Group werkt mét ondernemers en vóór ondernemers. We ondernemen met passie! Het persoonlijke contact speelt hierin een cruciale rol."

Betrokkenheid en passie

Michelangelo is een creatieve geest en grondlegger van de anatomie en medische wetenschap. Zijn lofliederen op het menselijk lichaam zijn vandaag de dag nog steeds ongeëvenaard. De beelden die wij in onze huisstijl gebruiken van Michelangelo's 'David' getuigen van de wijsheid dat gezonde mensen organisaties gezond houden. De liefde en het vakmanschap die zo overduidelijk in het meesterwerk te zien zijn, staan synoniem voor de betrokkenheid en passie, waarmee de Care Group u graag haar diensten verleent.

"Contractovername van de Care Group gaf mij een nieuw toekomstperspectief"
een medewerker
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt