24/7 door heel Nederland. Wel zo makkelijk!

U wilt een verzekering afsluiten en moet hiervoor een medische keuring ondergaan. Voor een verzekeringskeuring, ook wel acceptatiekeuring, bent u bij ons aan het juiste adres! Dit kan bijvoorbeeld gaan om een levensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering (of een claimbeoordeling hierop), hypotheek, etc. Met onze BIG-geregistreerde keuringsartsen bieden wij u kwalitatieve verzekeringskeuringen, consumentenkeuringen en bedrijfskeuringen volgens de geldende richtlijnen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk en bewaken het gehele keuringsproces van aanmelding tot het beveiligd versturen van de keuringsrapportage. Onze keuringsartsen zijn landelijk actief en keuren wanneer het u uitkomt. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, op iedere gewenste locatie.

Hoe verloopt uw medische keuring?

De totale keuring duurt drie kwartier tot een uur. Er wordt eerst samen met de arts een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Het is de bedoeling dat de vragen zo volledig mogelijk en naar waarheid worden beantwoord. Vervolgens zal er, indien van toepassing, een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. U wordt zorgvuldig van top tot teen onderzocht. Dit gebeurt ontkleed, waarbij u alleen uw ondergoed aanhoudt. Bij dames kan er een borstonderzoek worden verricht. Eveneens zal er bloed worden afgenomen en wordt er urine ingezameld. De arts heeft verzamelmateriaal bij zich en zal u ter plekke hierover informeren. De bloed- en urinemonsters worden opgestuurd naar het laboratorium. Indien gewenst en/of vereist, is het ook mogelijk om een hartfilmpje in rust (ECG) te laten maken bij u thuis. Het lichamelijk onderzoek duurt ongeveer een kwartier tot twintig minuten.

Keuringsafspraak inplannen?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met Gert Janssen via 088 020 34 41 of stuur een e-mail naar keuringen@care-group.nl

Online aanvraag indienen

''Een prettig bezoek gehad van een keuringsarts op locatie. Fijn dat de Care Group zo goed meedenkt!''

Jan Hijdra – Keurling