24/7 door heel Nederland. Wel zo makkelijk!

Je wil een verzekering afsluiten waarvoor het belangrijk is dat je een medische keuring ondergaat. Voor een verzekeringskeuring, ook wel acceptatiekeuring, ben je bij ons aan het juiste adres! Dit kan bijvoorbeeld gaan om een levensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, hypotheek, etc. Met onze BIG-geregistreerde keuringsartsen bieden wij jou kwalitatieve verzekeringskeuringen, consumentenkeuringen en bedrijfskeuringen volgens de geldende richtlijnen. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk en bewaken het gehele keuringsproces van aanmelding tot het beveiligd versturen van de keuringsrapportage. Onze keuringsartsen zijn landelijk actief en keuren wanneer het jou uitkomt. Snel jouw verzekeringskeuring plannen? Bij Care Group kunnen wij dit 24 uur per dag, 7 dagen per week en op iedere gewenste locatie. Meer weten? Lees verder! Nu een afspraak plannen? Klik dan op onderstaande knop.

Plan hier gauw jouw afspraak!

 

Verzekeringskeuring bij Care Group

Het aanvragen van een verzekeringskeuring begint vaak bij de verzekering zelf, die jou erop wijst dat je een medische keuring dient te ondergaan voordat je een verzekering kan afsluiten. Laat je dit via de Care Group doen? Dan vragen wij je om een vragenlijst in te vullen zodat de keuringsarts vast inzicht krijgt in jouw gezondheid en medische achtergrond. Dit is de voorbereiding voor de fysieke keuring. Tijdens de verzekeringskeuring zelf, behandelt de arts de door jou ingevulde vragenlijst. De keuring bestaat verder uit een gesprek met de arts en een lichamelijk onderzoek. Het is verder afhankelijk van de keuring zelf, of er een urine- of bloedonderzoek plaatsvindt. Benieuwd hoe de keuring er specifiek uitziet voor jouw persoonlijk situatie? Onderaan de pagina vind je onze contactgegevens. Geen vragen maar gauw de afspraak inplannen?

Plan hier gauw jouw afspraak!

 

Verzekeringskeuring plannen? Arts Carli van der Spek voert veel medische keuringen uit

Keuringsafspraak inplannen?

Heb je nog vragen over de verzekeringskeuring? Of ben je benieuwd naar de werkwijze van onze artsen? Neem contact met ons op door te mailen naar keuringen@care-group.nl.

Plan hier gauw jouw afspraak!

 

Toevoeging: onze artsen zijn allemaal BIG-geregistreerd.

 

Hoe gaat het nu écht met uw werknemers?

Duurzame inzetbaarheid