Vacatures

Fulltime sales medewerker binnendienst Harderwijk

We beginnen even over jou; de lezer van deze vacature en onze mogelijk nieuwe sales medewerker op de afdeling CAS (Client Account Services). Door jouw bloed stroomt het sales DNA, je hebt de eigenschap dat je ‘nee’ maar moeilijk vindt om te accepteren. Je durft zowel telefonisch als face-to-face te zeggen waar het op staat en dit gepaard met jouw energieke instelling zorgt ervoor dat je mensen telefonisch al weet te enthousiasmeren. En dat is belangrijk voor deze functie want de Care Group is de allerleukste en beste arbodienst, maar hier moet je de prospect nog wel van overtuigen. Hoe je dit doet? Dat mag je helemaal zelf invullen! Gelukkig heb jij genoeg creatief en praktisch inzicht om afspraken voor directeur Fred (zie foto) te maken. Begint het al te kriebelen en ben jij misschien één van onze nieuwe sales medewerkers? Lees dan even verder want er is meer!

Meet the team

Als fulltime sales medewerker sta je er natuurlijk niet alleen voor. Je komt terecht in een team met vier andere collega’s (Anne, Petra, Jeannette en Joyce –> maak vast kennis met ze via ons smoelenboek op de website). In dit team zijn jullie continu bezig met het onderhouden en uitbreiden van ons interne en externe klantennetwerk. Jullie bedenken samen met de marketingafdeling originele acties om prospects te verrassen (we houden niet zo van standaard). Je krijgt verder een kick van leuke telefoongesprekken met HR managers en verwerkt alle info die je inwint natuurlijk in ons CRM-systeem. Hierdoor kan je tijdens volgende belletjes weer makkelijk het gesprek oppakken. Waarom bellen in deze functie wél leuk is? Omdat ons vakgebied interessant is en HR managers best wel openstaan voor de toegevoegde waarde van de Care Group als hun potentiële arbodienst. Maar daar kom je vanzelf wel achter ;)!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als sales medewerker voer je veel telefonische acquisitiegesprekken omdat je via deze weg de eerste lijntjes tot verder contact legt. Uiteraard zorg je van tevoren dat je weet waar je het over hebt op gebied van arbo, verzuim en gezondheid want zo kan je prospects pas écht prikkelen tijdens je belletjes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken, inplannen en voorbereiden van afspraken voor Fred (daar is ‘ie weer) zodat hij goed voorbereid op pad kan. Komt Fred terug van de afspraak die jij hebt ingepland? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoe het is gegaan en volg je de afspraak op. Ook maak je offertes en informeer je klanten (nieuw en bestaand) over onze producten en de ontwikkelingen in arboland. Tot slot bewaak je ook nog de processen, blijf je nauw in contact met de andere collega’s om signalen door te geven en heb je al met al een ontzettend gevarieerd takenpakket.

Bij wat voor soort organisatie kom je terecht?

De Care Group is een landelijk werkende arbodienst met een ondernemende aanpak. We kijken als organisatie liever naar mogelijkheden dan naar belemmeringen. Als expert op verzuimgebied zorgen wij ervoor dat organisaties gezond zijn, dat het verzuim daalt en dat medewerkers gemotiveerd zijn. Naast verzuimpreventie en begeleiding hebben we ook een mobiliteitscentrum en zijn we gespecialiseerd in medische keuringen en verzekeringen. Met ons landelijk netwerk van Care Managers, verzuimconsulenten, artsen en specialisten zijn onze lijnen kort en is onze bemiddeling effectief. Voor jou als sales medewerker is dit natuurlijk ideaal voor het bedienen van nieuwe en bestaande klanten omdat we hen een totaalpakket met alle mogelijkheden onder één dak kunnen aanbieden.

Wat krijg jij?

 • Een uitdagende functie in een gedreven team waar de lijnen kort zijn;
 • De ruimte om af en toe eens flink op je bek te gaan;
 • De allerleukste collega’s en verder alle benodigde tools die jij nodig hebt om je functie goed uit te oefenen;
 • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring) en reiskostenvergoeding;
 • Een prettige werksfeer met (te) gekke collega’s binnen een organisatie met veel kennis en expertise in huis;
 • Elke week een gezellige vrijmibo en elke dag om 12.30 uur verplicht samen lunchen :-);
 • Een verantwoordelijke functie waarin je samen met het team een mooie groei mag doormaken en waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • Alle ruimte om door te groeien binnen onze organisatie.

Wat vragen wij?

 • Mbo niveau 4+/hbo denk- en werkniveau;
 • 2-3 jaar relevante werkervaring in een commerciële werkomgeving;
 • Je schakelt snel, stelt prioriteiten en bent scherp. Verkoopkansen laat jij je niet door de neus boren;
 • Zowel online als face-to-face ben je een goede netwerken en je hebt de ambitie één van onze sales talenten te worden;
 • Je hebt een flexibele, commerciële instelling en bent gewend om te werken met doelstellingen;
 • Goede computervaardigheden en je kunt met een CRM-systeem werken;
 • Je bent sociaal, creatief en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Word jij enthousiast van bovenstaand?

Dan dagen we je uit om te solliciteren voor de functie van sales medewerker! Mail jouw cv plus onderscheidende motivatie naar sollicitatie@care-group.nl! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Romy Brouwer of Miranda Staal via telefoonnummer 088 020 34 56.
Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voldoen aan de functieomschrijving en die voorzien zijn van een cv, motivatiebrief, beschikbaarheid en evt. een salarisindicatie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.