Overig

Parttime Keuringsarts in regio Twente/Arnhem

Wij zoeken een enthousiaste arts die op flexibele basis keuringen wil verrichten

De Care Group is een landelijk werkende arbodienst. Als expert op verzuimgebied zorgen wij er landelijk voor dat organisaties gezond zijn, het verzuim daalt en medewerkers gemotiveerd zijn. Naast verzuimpreventie hebben we een mobiliteitscentrum en zijn we gespecialiseerd in medische keuringen en verzekeringen. En voor dit laatste stuk, zoeken we keuringsartsen.  Ben jij arts en wil jij dat we jou op parttime basis inzetten om mensen medisch te keuren? Voor bijvoorbeeld hun rijbewijs, verzekering of andere bedrijfskeuring? Lees dan verder!

De functie

Wij zijn voor de regio Twente en Nijmegen/Arnhem op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en flexibel inzetbare keuringsarts. Veel mensen hebben voor hun verzekering een medische keuring nodig en hiervoor zijn de bij de Care Group (en jou) aan het juiste adres. Als keuringsarts heb je een hoge mate van vrijheid, zelfstandig- en verantwoordelijkheid. In deze functie kom je binnen jouw regio overal en nergens want de locatie van de keuringen hangt af van de opdracht. Dit kan bij mensen thuis zijn, maar ook op locatie bij een filmproductie of bijvoorbeeld bij organisaties zelf; de zogenoemde beroepskeuringen (sportkeuringen, PMO’s, bodemsaneringskeuringen etc).  Je rapporteert de uitkomsten en indien nodig verwijs je de werknemers naar interventiespecialisten. Dit met als doel het versterken of verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van de werknemers en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Nadien aan de keuringen schrijf je groepsrapporten op bedrijfsniveau met een weergave van de onderzoekresultaten. Daarin werk je een advies uit waarmee de opdrachtgever invulling kan geven aan arbo- en gezondheidsbeleid. Daarnaast heb je natuurlijk veel contact met ons Medisch Secretariaat want zij plannen jou in overleg in.

Wat krijg jij?

 • Een veelzijdige functie binnen een ambitieuze en groeiende arbodienst (daar wil je bij graag bij aangesloten zijn);
 • Een hoge mate van vrijheid in je werkzaamheden;
 • Een prettig uurtarief (hier vertellen we graag telefonisch meer over)
 • Een faciliterend hoofdkantoor met deskundige collega’s;
 • Géén vaste werkplek maar elke keer een andere locatie;
 • Enthousiaste, betrokken collega’s die teamwork hoog in het vaandel hebben.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde artsenopleiding (basisarts) met een BIG-registratie;
 • Een flexibele beschikbaarheid doordeweeks. In het weekend of de avonden kunnen er soms ook keuringen zijn;
 • Je bent in bezit van een auto en ECG materiaal;
 • Je bent representatief en voorkomend, vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent communicatief zeer vaardig, kent commerciële belangen en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht.

Solliciteren?

Ben jij dé flexibele, representatieve aanwinst voor ons team van keuringsarts? Mail dan je cv t.a.v. Fred Koster naar sollicitatie@care-group.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Staal of Romy Brouwer via telefoonnummer: 088 020 34 56. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voldoen aan de functieomschrijving.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.