Overname van het arbeidscontract

"100% beter in mijn vel en geen lichamelijke klachten meer!"

Overname van uw arbeidsovereenkomst met een werknemer: een unieke aanpak, waarbij wij het arbeidscontract overnemen en uw werknemer direct bij ons in dienst komt. Dat deden we ook bij Johan. Bij zijn oude werkgever liep hij vast, wegens stress en lichamelijke klachten. Doordat Johan bij ons in dienst kwam, ontstond er ruimte voor herstel, omscholing en een herstart. "Ik zit nu 100% beter in mijn vel en bijna al mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen", vertelt Johan. Lees zijn verhaal!

"Het balletje ging eindelijk rollen"

"Ik deed altijd best zwaar lichamelijk productiewerk bij een zuivelfabriek. Op een gegeven moment stelde ik mijzelf de vraag of ik dat nog wel moest willen. Mijn gezondheid ging achteruit, ik ervaarde veel stress op mijn werk en voelde me niet meer op mijn plek. Daardoor kon ik ook niet langer vanuit passie en plezier mijn werk doen en liep ik eigenlijk helemaal vast. De Care Group ging het gesprek met me aan. 'Weet je wat?', zeiden ze. 'Wij gaan jou in dienst nemen.' Toen is het balletje eindelijk weer gaan rollen. Doordat de Care Group mijn contract overnam en ik bij hen in dienst kwam, kon ik een moeilijke situatie eindelijk doorbreken."

Solliciteren, brieven schrijven en op zoek naar werk

"Vervolgens ben ik bij de Care Group in dienst gekomen. Ik ben eerst begonnen met een paar klussen per week als chauffeur. Vervolgens gingen we praten: wat wilde ik en hoe kon ik vorm geven aan mijn toekomst? Ik koos ervoor om een proefles in de taxi te nemen. Dat vond ik zo leuk dat ik ben begonnen met de taxi-opleiding. Tegelijkertijd ben ik geholpen met solliciteren, brieven schrijven en gesprekken over mijn privé leven. De oprechte interesse en betrokkenheid die ik van mijn trajectbegeleiders Carla en Victoria kreeg, hebben me echt goed gedaan!"

"Je moet wel zelf willen"

"Twaalf dagen nadat mijn contract afliep, ben ik aangenomen bij het taxibedrijf. Nu werk ik daar nog steeds met enorm veel plezier! Ik heb de taxi voor mijn huis staan en ik rijd doordeweeks, in het weekend en in de avonden; bij het taxibedrijf bellen ze me overal voor op! Mensen die in een situatie als ik hebben gezeten, raad ik een contractovername zeker aan. Ik moet nu nog 10 jaar werken en zie dat weer helemaal zitten. Ik slikte overal medicijnen voor omdat ik zoveel kwaaltjes had. Nu slik ik niks meer. Ook persoonlijk zit ik weer goed in mijn vel. De Care Group helpt je verder, maar je moet het wel zelf willen..!"

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Bij een regiobijeenkomst met collega’s uit de schoonmaakbranche bleken de enige twee bedrijven die niet mopperden bij de Care Group aangesloten te zijn!"
Aquarel
Twitter
  • @CareGroupNL

    Stop #pesten nu. Ook op de werkvloer. Naar schatting zijn er 4 miljoen extra #verzuimdagen per jaar en heeft 1 op dtwitter.com/i/web/status/1…ai

    1 dag geleden

  • @CareGroupNL

    Happy birthday to... me! De Care Group bestaat vandaag namelijk 17 jaar en dat is wel een momentje van stilstaan watwitter.com/i/web/status/1…KZ

    8 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt