Heeft u te maken met een moeilijk dossier?

Uw (zieke) medewerker loopt vast in zijn baan

Wanneer tijdens een verzuimperiode duidelijk wordt dat een medewerker niet meer terug kan keren naar de eigen werkplek, kan arbeidsmobiliteit middels herplaatsing binnen of buiten uw bedrijf uitkomst bieden. Een goede begeleiding is daarbij essentieel.

Ons mobiliteitscentrum begeleidt (zieke) medewerkers die vastgelopen zijn in hun baan; ‘van Ziek naar Werk’ en 'van Werk naar Werk’. Bijvoorbeeld bij (langdurig) verzuim, zoals bij re-integratie spoor 1 en spoor 2 trajecten. Of bij boventalligheid van personeel, een conflictsituatie of disfunctioneren (outplacement). Naast de Herplaatsingstrajecten kunnen wij ook de arbeidsovereenkomst van uw medewerker overnemen. 

Download meer informatie:

Van Ziek naar Werk; ervaring van een medewerker

Via de Care Group kreeg ik de mogelijkheid om mijn belastbaarheid weer op te bouwen binnen een vertrouwde omgeving. Ik kreeg specialistische begeleiding van een psychotherapeut om met mijn klachten aan de slag te gaan. De loopbaanoriëntatie heeft mij geholpen om een beslissing te nemen hoe ik mijn loopbaan verder vorm wil geven. En met behulp van de arbeidsbemiddelaar is het gelukt om mijn wensberoep om te zetten in een andere baan!

Lees meer
"U maakt een grapje! Komt de keuringsarts echt bij mij thuis?"
een cliëntTwitter
Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt