HR-consult

Van comfortzone naar passie & bevlogenheid, binnen of buiten uw organisatie

Als werkgever krijgt u te maken met werknemers die risico lopen op uitval of die vastlopen in hun baan. Gezondheidsklachten, vermoeidheid of verminderde output kunnen aanleiding zijn voor zorgen over hoe het verder moet. Onafhankelijk HR-advies kan uitkomst bieden. Onze HR-expert achterhaalt in een gesprek met uw werknemer de oorzaak achter het probleem. Uw werknemer wordt geprikkeld na te denken over de manier waarop hij bevlogen naar het pensioen kan werken. U ontvangt dezelfde dag nog een concreet advies, gericht op een oplossing binnen of buiten uw organisatie.

Een andere aanpak

De huidige arbo wet- en regelgeving (zoals de WIA, de nieuwe WWZ, en de Wet Verbetering Poortwachter) legt een grote verantwoordelijkheid bij u als werkgever om verzuim te verminderen en te voorkomen. Wilt u nu en in de toekomst mee blijven doen, dan bent u genoodzaakt innovatief te zijn. Het HR-consult is een andere aanpak die vaak snel en effectief een doorbraak teweegbrengt. Wellicht is de oplossing al binnen handbereik, of ligt de oplossing wel buiten uw organisatie. Een HR-consult verheldert het probleem en brengt u direct een effectieve oplossing en aanpak voor uw situatie.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"Als mijn werknemer zich ziek gaat melden door schuldenproblematiek ben ik véél duurder uit dan wanneer ik budgetcoaching van de Care Group inschakel"
een klantTwitter
  • @CareGroupNL

    AVGoedgeregeld of AVGedoe? We worden overspoeld met ellenlange artikelen over de #privacywet en de tijd begint nu etwitter.com/i/web/status/9…Vt

    3 uur geleden

  • @CareGroupNL

    Voelt uw personeel zich als een 'vis in het water'? Als arbodienst maken wij ons hard voor gezonde #werknemers. Maatwitter.com/i/web/status/9…WN

    4 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt