Overname arbeidsovereenkomst

Een kostenbesparend en risicoverkleinend alternatief

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en daar zorgt u goed voor. Ook als u afscheid moet nemen van uw (zieke) medewerker. Dit kan verschillende redenen hebben zoals bijvoorbeeld langdurig verzuim, boventallig personeel, disfunctioneren, een conflictsituatie, enz.

Overname van de arbeidsovereenkomst is een unieke mogelijkheid die u in staat stelt direct afscheid te nemen van uw medewerker. De Care Group neemt de arbeidsovereenkomst over. Bij ziekte voor de resterende wachttijd, in alle andere gevallen minimaal voor de duur van zes maanden. De medewerker komt dan bij ons in dienst. Dat heeft als voordeel dat hij de ballast van het verleden achter zich kan laten en zich volledig kan richten op de toekomst. Vervolgens begeleiden wij voor bepaalde tijd uw (ex)medewerker naar een passende functie elders. Daarbij krijgt de medewerker loopbaanbegeleiding en coaching van een persoonlijke coach.

Een kostenbesparend en risicoverkleinend alternatief voor u én een grotere kans voor uw (zieke) medewerker om elders met een nieuw perspectief zijn loopbaan te vervolgen. Op deze manier neemt u op een sociaal verantwoorde manier afscheid van elkaar.

Download meer informatie:
Terug naar overzicht
"De Care Group is onze partner in verzuim, waarbij zij ons ondersteunt om steeds meer zelf de regie te voeren"
Foppen HoldingTwitter
  • @CareGroupNL

    AVGoedgeregeld of AVGedoe? We worden overspoeld met ellenlange artikelen over de #privacywet en de tijd begint nu etwitter.com/i/web/status/9…Vt

    3 uur geleden

  • @CareGroupNL

    Voelt uw personeel zich als een 'vis in het water'? Als arbodienst maken wij ons hard voor gezonde #werknemers. Maatwitter.com/i/web/status/9…WN

    4 dagen geleden

Facebook LinkedIn
Website door Merk Meester
omdat gezond zijn
beter werkt